Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bafra’da ‘tecavüz ve cinayet’ davasında şok gelişme!

Bafra İlçesi’nde 12 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümüyle ilgili mahkemeye sevk edilen amcasının oğlu, 11 Mayıs 2016 tarihinde tutuklanmıştı. Zanlı için geniş güvenlik önlemleri alınmıştı.

Bafra’da  ‘tecavüz ve cinayet’ davasında şok gelişme!
REKLAM ALANI
16 Aralık 2016 15:23

Bafra İlçesi’nde 12 yaşındaki kız çocuğunun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili davanın görülmesine başlandı. Bafra’nın Çetinkaya Mahallesi’nde mayıs ayında 12 yaşındaki D.Y. ailesi tarafından baygın bulundu. Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kız çocuğu ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

‘ÇİFT TARAFLI CİNSEL SALDIRI!..’

Ölümü şüpheli bulunan D.Y ile ilgili OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin verdiği otopsi raporunda, ‘Çift taraflı cinsel saldırı’ tespitinde bumunuldu. Jandarma tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalar sonunda kız çocuğunun amcasının oğlu K.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki ifadesinin ardından zırhlı araçla geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı Bafra Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı K.Y., ilk ifadesinde kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmiş, ölümündeki sorumluluğu ise kabul etmemişti. K.Y., mahkemede ise ifadesini değiştirerek tüm suçlamaları reddetmişti.

MAHKEMEDE SUÇLAMALARI REDDETTİ

Bafra Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen dava da ise K.Y., suçlamaları bir kez daha kabul etmedi. K.Y., genç kız ile ilişkiye girmediğini ve ölümü ile ilgili suçunun bulunmadığını ifade etti. Şahitlerin ifadesini alan mahkeme heyeti davayı ileri bir tarihe erteledi.

ANNE VE BABASINDAN FARKLI TAVIR

Öte yandan ölen kız çocuğu D.Y.’nin annesinin K.Y.’den şikayetçi olduğu, babasının ise olmadığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.