Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bafra’da uyuşturucu operasyonu

Samsun’da düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarında Bafra İlçesinde 1 kök kenevir ele geçirilirken bir şüpheli şahıs da gözaltına alındı

Bafra’da uyuşturucu operasyonu
REKLAM ALANI
14 Ağustos 2020 11:55

Samsun’da düzenlenen uyuşturucu ve silah operasyonlarında Bafra İlçesinde 1 kök kenevir ele geçirilirken bir şüpheli şahıs da gözaltına alındı

Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asarcık, Tekkeköy, Terme, Ladik, Canik, Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde; Bafra ilçesi Dededağı Mahallesi’nde 11 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

TERME’DE 3 GÖZALTI

Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi’nde 7 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 82 kök kenevir bitkisi, 300 gram kubar esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

Terme ilçesi Hüseyinmescit Mahallesi’nde 7 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 18 kök kenevir bitkisi ve 300 gram kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

Terme ilçesi Akçaykaracalı Mahallesi’nde 10 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 28 kök kenevir bitkisi ve 250 gram kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

OZON YİNE İŞ BAŞINDA

Ladik ilçesi Hasırcı Mahallesi’nde 7 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde dedektör köpeği “Ozon” ile yapılan arama neticesinde 30 kök kenevir bitkisi ile 450 gram kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

CANİK’TE 15 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Canik ilçesi Kestanepınar Mahallesi’nde 11 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde 15 kök kenevir bitkisi ve yaklaşık 100 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

ÇARŞAMBA’DA 2 BİN 800 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Çarşamba ilçesi Kocakavak Mahallesi’nde, 13 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın kendisine ait mısır tarlasında dedektör köpeği “Ozon” ile yapılan arama neticesinde 519 kök kenevir bitkisi ve 2 bin 800 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

1 GÖZALTI

Tekkeköy ilçesi Gökçe Mahallesi’nde 13 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentileri ile arazisinde yapılan arama neticesinde 55 kök kenevir bitkisi ele geçirildi, olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

SİLAH DEPOSU GİBİ EV

Vezirköprü ilçesi Ahmetbaba Mahallesi’nde 13 Ağustos günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde dedektör köpeği “Ozon” ile yapılan arama neticesinde, 7 kg kubar esrar ve 187 gram kenevir bitkisi tohumu ele geçirildi. Toplam 11 olayda 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı, 967 kök kenevir bitkisi, 187 gram kenevir bitkisi tohumu, 11 kilo 200 gram kubar esrar, 1 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 15 adet 9 mm tabanca mermisi, 6 adet av tüfeği ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.