Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Bafra’da uyuşturucuyla mücadele

Bafra’da uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele toplantısı yapıldı

Bafra’da uyuşturucuyla mücadele
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2017 21:41

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya  Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, kurum ve daire amirleri, İlçe Merkezinde bulunan Okul müdürleri ve okul Aile-Birliği başkanları, Muhtarlar katıldı.

‘ÇOCUKLARIMIZI HER ŞEKİLDE KORUYALIM’

Kaymakam Türkel yaptığı konuşmada; Uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin yapılması durumlarının  kolluk kuvvetlerine  ivedilikle bildirilmesinin öneminden bahsetti. Okullarımıza  kamera kayıt sistemlerinin kurulmasının ve takip edilmesinin gerekliliği üzerinde durdu. Ortaöğretim çağındaki öğrencilerin velilerinin yanında ikâmet etmelerinin öneminden bahsetti.

‘HEMEN İHBAR EDELİM’

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın  konu ile ilgili yapılan çalışmaları dile getirdi ve madde kullanımı ile ilgili yasal çalışmaların devam ettiği yakın gelecekte 18 yaş altı bireylerin uyuşturucu bağımlılığı  tedavisinin zorunlu hale getirileceğini söyledi. İlçemizde son yıllarda madde kullanımının küçük yaşlara kadar düştüğü, ailelerin bu tür ortamlardan çocuklarını uzak tutması ve bilinen görülen olayların ihbar edilmesi gerektiğini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.