Dolar 32,5522
Euro 34,9049
Altın 2.427,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

BAFRA’DA YAS!

Samsun’un Bafra İlçesi’nin sevilen renkli simalarından iş insanı Hamit Genç, son yolculuğuna uğurlandı

BAFRA’DA YAS!
REKLAM ALANI
16 Haziran 2021 14:54

Samsun’un Bafra İlçesi’nde 2 gün önce rahatsızlığı nedeniyle vefat eden 74 yaşındaki iş insanı Hamit Genç, Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenazeye, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

BİR ÇOK HABERE KONU OLMUŞTU
‘Vatandaş Hamit’ lakabıyla anılan, ürettiği projelerle yerel ve ulusal basında birçok habere konu olan Genç, Karaburç Örnek Köy Projesi ile birincilik ödülü aldı. Kendi deyimiyle sivil, bürokrat, otorite ve halkı bir araya getiren Genç, Avrupa’da da sesini duyurmayı başardı. Köye bale ve operayı getirdi, tarımda reformlar yaptı. 74 yaşında vefat eden Hamit Genç, İngiliz dili ve edebiyatı bölümü mezunuydu.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.