Dolar 32,5169
Euro 34,9742
Altın 2.438,92
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Bafra’da yürek burkan dram!

Bafra İlçesi Sarıkaya Mahallesi’nde yaşayan Çotur ailesinin dramı görenlerin yüreklerini sızlatıyor

Bafra’da yürek burkan dram!
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2017 12:25

Bafra’nın Sarıkaya Mahallesi’nde komşularının verdiği derme çatma evde yaşayan Gülten-Veli Çotur çiftinin dramı görenlerin yüreklerini sızlatıyor.  Elini çalışırken iş makinesine kaptırdığını ve yüzde 91 engelli çalışamaz raporu olduğunu söyleyen Veli Çotur, aynı zamanda kolon kanseri hastalığıyla mücadele ediyor. Eşi Gülten Çotur ise şeker ve tansiyon hastası.

BÜYÜK OĞLU KARDEŞİNİ BIÇAKLADI

Çotur ailesinin yaşadığı dram bununla bitmiyor. 2014 yılında Çotur çifti, belki de hayatlarının en büyük dramını yaşadı. O yıl, 17 yaşındaki oğulları Hasan Çotur, ağabeyi Gökhan Çotur tarafından bıçaklanarak öldürülüyor. T

ANSİYON, ŞEKER, EVLAT ACISI…

Bir oğlunu mezara, diğerini cezaevine gönderen anne Gülten Çotur, “Yıllardır mücadelesini verdiğim yüksek tansiyon ve şeker hastalığım özellikle bu olaydan sonra daha da arttı. Yine de evlat acısının yerini hiç biri tutmuyor” diye konuştu. KÜÇÜK KIZI ONLAR BÜYÜTTÜ Yoksulluk, hastalık ve dramla iç içe yaşayan Gülten-Veli Çotur çifti, aynı zamanda Veli Çotur’un 40 günllükken annesi tarafından terk edilen ve babasının sahip çıkmadığı yeğenine de bakıyor.  S.Ç., “Hayattaki tek varlıklarım amcam ve yengem. Onlar yaşadıkları büyük sıkıntılara, acılara, hastalıklara rağmen benim için de didinip duruyorlar. Onların sevgisi, şefkatiyle büyüdüm, bugünlere geldim” derken en büyük isteğinin ise, ‘Okula gitmek’ olduğunu belirtiyor.

‘KALEMİM, SİLGİM OLSUN…’

Küçük kız, “Okula gitmek istiyorum. Kalemim, silgim, defterim olsun istiyorum. Lütfen birileri bizlere yardım etsin” diye konuşuyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.