Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra’da zafer kutlaması

Bafra’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim başarısı vatandaşlar tarafından konvoylar eşliğinde kutlandı

Bafra’da zafer kutlaması
REKLAM ALANI
24 Haziran 2018 22:42

Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşları Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, ve partililer selamladı.

Burada konuşan Orhan Kırcalı “Seçimlerde vatandaşımız 1 oy Ak Parti’ye verdi 1 oy Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Halkımız, milletimiz bizi ve Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı.

‘TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILDI’

Kırcalı; “Biz Ak Parti olarak her konuşmamızda şunu söyledik benim Bafralı, Samsunlu hemşerim sandıkta bize müttefik olan ülkelere sandıkta dersini verdi. Biz bugün kullandığımız oyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçerek ve Milletvekili sayısını göstergeye göre 400 milletvekili yaptı. Bu milletvekili sayısı ile artık Türkiye’nin önü açıldı. Biz 2019,2023,2053 ve 2071 hedeflerini hep birlikte güvenli bir şekilde yürüyeceğiz. Üretmiş olduğumuz yerli ve milli savunma sanayi, yerli ve milli tarım sanayi bütün çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Biz her zaman söylüyoruz Türkiye güçlü, haziran da sandıkta daha da güçlü olarak çıktı. Konuşmamın başında söylediğim gibi seçim çalışma süreci kısaydı,1 aydı ama çok hızlı bir çalışma gerçekleştirdik. Ramazana denk geldi. Burada teşkilatlarımızla birlikte ana kademe Gençlik kolları ,Kadın kolları, SKM de çalışan arkadaşlarımız çok emek sarf etti. Bizle yol yürüyen, ter akıtan, asfalt çiğneyeni kaldırım çiğneyen,  bizzat seçim çalışmalarına gelerek orada emek sarf eden, gerçekten bu  ramazan da oruçlu oruçlu kilometrelerce yol kat eden bizimle sahura kadar bıkmadan yol yürüyen arkadaşlarımıza bayramın 1.,2.,3. günü evde çocuğunu bırakan kadın kollarımıza, dışarıdan misafiri gelen ve onları bırakan kendisi bizzat gelip seçim  çalışmalarımıza katılan  tüm teşkilat çalışanlarımıza, ana kademeye, meclis üyelerimize orada bizimle birlikte gerçekten koşan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bugün sandığa giderek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy veren, Ak Parti’ye oy veren siz değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da milletin dediği oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.