Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bafralı Annenin feryadı! Gözümün önünde eriyor!

Bafra’da hem Pearson sendromu hastası, hem de lösemi olan Küçük Yağmur, kendine uzanacak yardım elini bekliyor.

Bafralı Annenin feryadı! Gözümün önünde eriyor!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2017 12:16

Bafra’da hem Pearson sendromu hastası, hem de lösemi olan Küçük Yağmur, kendine uzanacak yardım elini bekliyor.

Bafra İlçesi’nde doğuştan Pearson sendromu hastası olan ve 6.5 aylıkken de lösemiye yakalanan 7 yaşındaki Yağmur Çalışkan’ın ailesi yetkililerden yardım istiyor.

4,5 AYDIR YATAĞA BAĞIMLI

Aynur ve Muhammet Çalışkan çiftinin iki çocuğundan Yağmur, evde bakıma muhtaç halde olan ve 4.5 aydır yatağa bağlı yaşıyor. Yağmur’un bir restoranda pide ustası olarak çalışan babası Muhammet Çalışkan, “Kızım şu an 7 yaşında. Okula gidip geliyordu. Ve bir sabah kızım bizi uyandırdı ve gözünün karardığını söyledi. Biz de alıp hastaneye götürdük. Önce Pearson sendromu, sonra da lösemi teşhisi konuldu. 4.5 aydır yatağa bağımlı halde yaşıyor. Ne yapacağımızı kime gideceğimizi bilmiyorum” dedi.

GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR!

Ev kadını Aynur Çalışkan ise “Çocuğum gözümün önünde eriyor. Lösemi teşhisi konuldu. Şimdi de bu hastalıkla mücadele etmeye başladık. Her geçen gün kızım gözümüzün önünde eriyor. Zor durumdayız. Bize yetkililer bir yol göstersin” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.