Dolar 32,4844
Euro 34,5900
Altın 2.481,00
BİST 9.538,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

BAFRALI ŞAİR, YAZAR OKTAY ZERRİN’ E ATAKUM’ DA YOĞUN İLGİ

06- 15 Aralık 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan Samsun Atakum Kitap Fuarı, kitapseverlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

BAFRALI ŞAİR, YAZAR OKTAY ZERRİN’ E ATAKUM’ DA YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
12 Aralık 2019 19:10

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafra ve Atakum’ da ikamet eden şair, yazar, emekli öğretmen ve gazeteci Oktay ZERRİN; 1 Aralık Çarşamba günü, fuarın ilgi gören şairleri arasnda yer aldı.
Oktay Zerrin; ” Sevgi Ufkundan Şarkılara “, ” Dünya Çocukla Güzel “, ” Sevgi Güneşi Çocuklar ” ve ” Sen Çarpar Bu Yürek” adlı 4 şiir kitabıyla ilgi gören şairler arasında yerini aldı.
ZERRİN şöyle dedi: ” Bafralı şair arkadaşlarım Birfani Mehmet Alan, İbrahim Ünlü ve Ondokuz Mayıs ilçesi, Engiz Mahallesi şairlerinden Alaeddin Dursun ile birlikte; Samsun TÜYAP, Çarşamba, Bafra, Terme Kitap Fuarları’ na birlikte katılıyoruz.
Şimdide Samsun Atakum Kitap Fuarı’ na katılıyoruz. Benim imza günüm; 11 Aralık Çarşamba günü, Samsun Yazarlar Derneği Standı’nda idi.
Sağolsunlar standımı sabah 10.00, akşam 21. 00 saatleri arasında çok sayıda kitapsever, okullar, öğretmen ve öğrenciler ziyaret etti.
Hattta Bafra içesinde bile öğretmen olmuş ve sırf beni görebilmek, söyleşi yapmakiçin öğretmen öğrencilerim de fuardaki standımı ziyaret edip imzalı kitaplarımı aldılar.
Bunu yanısıra, öğrencim olmayan fakat Bafra ve Samsun ilinde görev yapan öğretmen arkadaşlarım da sağolsunlar ilgi gösterdier.
Benim standımda; 11 Aralık Çarşamba günü benimle birlikte yazar Kenan Koç ” Do- Re- Mi-Es ! ? ” , yazar Adem Gültekin ” Türbanlı Gelin ” ve şair Nermin Eker de ” Gül Yüreğim ” adlı kitaplarıyla yer aldı.
Ben de ” Sevgi Ufkundan Şarkılara” Dünya Çocukla Güzel “, ” Sevgi Güneşi Çocuklar ” ve ” Sen Çarpar Bu Yürek ” adlı 4 şir kitabımla, Samsun Atakum Kitap Fuarı, Samsunlu Yazarlar Derneği Standı’ nda yer aldım.
Şiir kitaplarıma ve şahsıma ilgi gösteren, ziyaretleriyle beni onore ve mutlu eden tüm arkadaş, dost ve okularıma çok teşekkür ederim. Saygılarımla. ”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.