Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Bafra’ya 16 Milyonluk Yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Bafra İlçesi’nde 2 yılda 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarını açıkladı

Bafra’ya 16 Milyonluk Yatırım!
REKLAM ALANI
12 Haziran 2017 13:26

SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu yaptığı açıklamada, İlkadım ve Atakum’dan sonra Samsun’un nüfusu en kalabalık üçüncü ilçesi Bafra’da kanalizasyon ve yağmur suyu sorununu çözme kavuşturmak için gece-gündüz azimle çalışarak büyük alt yapı yatırımlarına imza attıklarını belirtti.

2 YILDA 16 MİLYON

Bafra İlçesi’nde 2 yılda 16 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptıklarına dikkat çeken Kamil Demircioğlu, “SASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2,5 yıl önce göreve geldiğimizde Bafra’nın alt yapı sorununu çözüme kavuşturmak için söz vermiştik. Bafralı vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirdik ve her zaman hizmetindeyiz” dedi.

YÜZDE 75’İ TAMAM

Bafra İlçesi’nin alt yapısının yüzde 75’inin tamamlandığını kaydeden Demircioğlu, “Bafra’da 2 yıl içinde 23 kilometre kanalizasyon hattı ile 9 kilometre yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 32 kilometrelik hat döşendi. Bafra ilçesinde bu yıl da SASKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor” dedi. Öte yandan, Batı Bölgesi (Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri) Ana Kontrolörü İnşaat Mühendisi Savaş Yılmaz ise Bafra ilçesinde şehir merkezinde incelemelerde bulunarak kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.