Dolar 32,2916
Euro 34,8081
Altın 2.406,67
BİST 10.215,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bafra’ya Eczacılık Fakültesi

19 Mayıs Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kuruldu

Bafra’ya Eczacılık Fakültesi
REKLAM ALANI
25 Haziran 2019 15:48

Eczacılık Fakültesi Hayırlı Olsun

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, bugün ki resmi gazetede yayınlan 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Eczacılık Fakültesi kurulması hakkındaki karar ile ilgili açıklamada bulundu

Başar açıklamasında “1 Nisan 1975 tarihinde kurulan 19 Mayıs Üniversitesi’nin kuruluşundan bu güne kadar geçen 44 yıllık süreçte kurulamayan Eczacılık Fakültesinin bugün itibarı ile resmiyet kazandığını ifade etti.

Bir süredir Bafra’ya kurulması için çaba sarf edilen eczacılık fakültesi için Bafra heyeti olarak YÖK Başkanı Yekta Saraç 8 Mayıs 2019 tarihinde ziyaret edilerek destek istenmiş ve olumlu cevap alınmıştır. Bugün gelinen nokta çok sevindirici olmuştur.

Bu sonuçta emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Bafra Eczacılık Fakültesi’nin en kısa sürede faaliyete geçmesini temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.