Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
BİST 9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bakan Demircan’dan Samsun’da net mesaj

Samsun’da konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan Afrin Harekatını eleştirenlere sert yanı verdi. Demircan “ Birileri diyor ki Afrin’e girmeyin. Arkadaş siz kimin tarafındasınız. Siz istemeseniz de Türkiye oraya girecek” dedi

Bakan Demircan’dan Samsun’da net mesaj
REKLAM ALANI
25 Şubat 2018 22:18

Kavak İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi ilçe düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde genel merkezin adayı Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Osman Atlı ilçe başkanı seçildi.

TÜRKİYE ZORLU SÜREÇTEN GEÇİYOR

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “Türkiye ve bölgemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Eskiden bu coğrafyayı parçalamış olanlar, yeniden harita çizmek, kargaşa yaratmak isteyip kardeşi kardeşe düşürmek istiyorlar. Bir ülkenin lideri çıkıp diyor ki dünya beşten büyüktür. Bu kolay bir şey değil. Bu zaman kadar tüm dünyanın egemenlik haklarını 5 ülkenin liderleri belirliyordu. Artık o devir bitti. Artık bir millet liderine sahip çıkıyor çıkmaya da devam ediyor.2019 seçimi bütün seçimlerden daha önemli bir seçim. Kavak’ı bu şekilde kalabalık ve coşkulu şekilde biz varız demesi bizi çok mutlu ediyor.”

BU ÜLKE KENDİ UÇAĞINI DA YAPACAK İNŞALLAH

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra millet iradesinin çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerlediğini vurgulayan Ahmet Demircan, “Millet iradesi çok yönlü bir mücadele ile başarıya adım adım ilerliyor. Bu mücadele dışardan baskılar tehditler bir tarafa, içeride vesayet rejimleri ve en sonda 15 Temmuzda yaşadığımız ciddi bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalındı ve Türkiye Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesinde milletin harekete geçmesi ile uçurumun kenarından yukarıya çıkarıldı. Türkiye güçlenmek zorunda. Attığı adımları daha da güçlendirerek atmak zorunda yani durmak yok yola devam. Türkiye ileride kendi uçağını yapacak duruma gelecek inşallah. Tankını tüfeğini yapıyor. Uçağını da yapacak inşallah. Bu terör belasını artık başımızdan atacağız ister tek başlarına gelsin isterlerse hepsi gelsin.” Dedi.

AFRİNE GİRMEYİN DİYENLER KİMİN TARAFINDA?

Bakan Demircan şöyle devam etti: “Birileri diyor ki Afrine girmeyin. Arkadaş siz kimin tarafındasınız. Afrin’e Türkiye girmesin diye kim istiyor. ABD, Avrupa istiyor. Siz istemeseniz de Türkiye oraya girecek. Ama bu saldırıları def etmek için yapılan cumhur ittifakı ile bu ülke bir seçime gidiyor. Bu yasal düzenlemeyi önümüzdeki hafta uygulamaya geçireceğiz. Milletimizde seçimlerde gereken cevabı verecektir.” Dedi.

MÜJDEYİ VERDİ

Partisinin Kavak İlçe Kongresi’nde konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ilçeye yeni bir devlet hastanesinin yapılacağı müjdesini verdi

‘HASTANE BU YIL KAZANDIRILACAK’

Bakan Demircan, “Kavak sanayisiyle parlayan bir bölge. Kavak kalınırsa Samsun’da kalkınır. Eğer kavak gelişirse Samsun’da gelişir. Ben kendi bakanlığım ile ilgili bir müjde vermek istiyorum. Kavak’ın mevcut hastanesi mekan olarak deprem açısından sorunlu bir hastane . Kavak Devlet Hastanesini yatırım çerçevesine aldık. Kavak ilçemize inşallah bu sene bir hastane kazandırıyoruz. Eksiklikleri tamamlamak hepimizin sorunudur. Kavak’ın diğer sorunlarını da diğer milletvekili arkadaşlarımızla takip ederek görevimizi yerine getirmek zorundayız.”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.