Dolar 32,5250
Euro 34,9518
Altın 2.436,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

BAKAN URALOĞLU SAMSUN STANDINDA!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Ünkara ATO Congresium’da düzenlenen ‘Mehmet Akif Ersoy Günleri’ programında Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret etti

BAKAN URALOĞLU  SAMSUN STANDINDA!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2023 14:46

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen programla yad ediliyor. ATO Congresium’da gerçekleştirilen ‘Mehmet Akif Ersoy Günleri’ etkinliği çerçevesinde çeşitli konferans ve söyleşiler düzenleniyor. Etkinlikte, Samsun Büyükşehir Belediyesi de standıyla yer aldı. Yoğun ilgi gören standı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da ziyaret etti. Bakan Uraloğlu’nu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir karşıladı. Ziyaret sırasında Başkan Demir, şehirde gerçekleştirilen projelerle ilgili Bakan Uraloğlu’na bilgi verdi.

‘HİSSİYATIMIZIN VE HAYALLERİMİZİN TERCÜMANI’
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, etkinlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Demir, “Milletin hissiyatıyla birlikte hayallerine de tercüman olmuş milli şairimizi saygıyla yâd ediyoruz. Biz de Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu organizasyonda standımızla yer alıyoruz. Standımız oldukça ilgi görüyor. İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılı anısına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı olarak ‘100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’ kitabını hazırladık. İçerisinde Mehmet Akif ve İstiklal Marşı’nın tüm boyutları ile alındığı bütünlükçü bu eseri kendi bünyemizde oluşturduk. Bugün burada misafirlerimize bu eseri de hediye ediyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da standımızı ziyaret etti. Kendisini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Standı ziyaret eden misafirlere çeşitli ikramların yanında, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif’ kitabı da hediye ediliyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.