Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

BARUTHANE VADİ HAYAT VERECEK!

Samsun’da, İlkadım Belediye Başkanı ve Adayı Necattin Demirtaş, hazırladıkları ‘Baruthane Vadi Projesi’ ile ilçede doğal yaşamın korunacağını, bölge insanına farklı bir yaşam alanı sunulacağını söyledi

BARUTHANE VADİ  HAYAT VERECEK!
REKLAM ALANI
13 Mart 2024 15:50

Samsun’da İlkadım Belediyesi yönetimi, Baruthane ve Karasamsun mahallelerini birbirine bağlayan dere boğazında 37 bin 950 metrekare alana Baruthane Vadi Projesi yapmayı planlıyor.

STRESTEN UZAK VAZGEÇİLMEZ BİR ALAN
Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Projeyi her yönüyle çok önemsiyoruz. İlçe halkının günlük çalışma temposu içinde yaşadığı stresten uzaklaştıracak Baruthane Vadi, hafta sonlarında vazgeçilmez bir sosyal mekan olacak” dedi.

YÜRÜYÜŞ YOLLARI, CAM TERAS, ŞELALE
2 mahallenin sınırlarında bulunan dere yatağı çevresinde doğal yaşamın canlandığı, koruma-kullanım dengesinin gözetilerek eğlence ve dinlenme alanlarının geliştirildiği bir yaşam alanı oluşturacaklarını söyleyen Necattin Demirtaş, “Bu alanı şehrimize, ilçe halkına kazandırmak istiyoruz. Baruthane Vadi Projesi içinde yer alacak yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, cam teras alanı ve şelalesi, kayrak taşı ile çevrili yapay göletler, hayvan parkı, seyir ve açık şömine alanları, kedi evleri piknik alanları, piknik masalarının yanında oturma mekanlarıyla, bölge buraya gelecek insanlara farklı bir ortam sunacak. Diğer farklı düzenlemeler de bölgenin cazibesini arttıracak. Bu proje İlkadım’a, ilçe halkına ve şehrimize hayat verecek” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.