Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Başkan Acar’dan Dağlıca Açıklaması

Başkan Acar’dan Dağlıca Açıklaması
REKLAM ALANI
8 Eylül 2015 00:08

MHP Bafra İlçe Başkanlığının Dağlıca İle İlgili Basın Açıklaması;

Dağlıca’da Sarayın geleceği ile 1 Kasım seçimlerinde oy devşirmek için vatan evlatlarının şehadetine göz yumanları ve Mehmetçiğin kanından beslenenleri Allah’a havale ediyoruz.

Ülkemizde terör ile “mücadeleden” vazgeçen  çözüm süreci adı ile başlatılan  “müzakere” yöntemini tercih eden iktidar partisinin basiretsizliği yüzünden  PKK terörü yeniden hortlamıştır.

Verilen tavizler sonucunda bölücü terör örgütü tarihinde hiç olmadığı kadar güçlenmiş, ülkemizin doğu ve güneydoğusunun adeta tek hakim gücü konumuna ulaşmış; bölgede yaşayan insanlarımız terör örgütünün kucağına itilmiştir.

Analar ağlamasın, demokratik açılım ve çözüm süreci gibi söylemlerle ortaya atılan ihanet projesinde gelinen nokta ortadadır.  Her gün gelen şehit haberleri ile yüreklerimiz dağlanmaktadır. Bu gün adeta askerimiz ve polisimiz av, eli kanlı kalleş satılmış terör örgütü avcı haline gelmiştir.

Son 80 gün içinde yaşanan terör olaylarında şehit sayısı 100’ü aşmıştır.

Dün Hakkari–Dağlıca Yolu’nun ulaşıma açılması amacıyla sürdürülen operasyonlar esnasında yere tuzaklanan el yapımı bombaların teröristler tarafından patlatılması sonucunda aziz milletimiz bir kez daha can evinden vurulmuş, bir çok vatan evladı şehit olmuştur.

Yaşanan gelişmelerin bu noktaya ulaşmasının yegane müsebbibi ülkemizi 13 yıldır yönetmekte olan AKP Hükümetidir. Zira siyasi iktidar Türk Milletinden almış olduğu yetkiyi ne yazık ki ülkemizin aleyhine kullanmış;  bu süreçte terör örgütünü ve bebek katilini muhatap alarak bu millete ihanet etmiş;  terör örgütü lideri ve bebek katili Abdullah Öcalan’ı ‘sözde barış elçisi’ ilan ederek itibar kazandırmış, bitme noktasına gelen terör örgütüne zaman ve imkan kazandırarak terörü yeniden hortlatmıştır.

Her geçen gün yaşanan terör olaylarına karşı milli öfke şiddetle artmakta, aziz milletimizin sabrı taşmaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm teşkilat ve mensuplarımızla birlikte yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekteyiz.

Hiç kimsenin  milli heyecanımızı törpülemesine  ve terbiye etme ahlaksızlığına kalkışmasına müsaade etmeyeceğiz. Aziz milletimizin acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek olan bizleriz

Unutulmamalıdır ki Sevr sürecindeki Damat Feritler nasıl emellerine ulaşamadılarsa çözüm sürecinin mimarları, müsteşriklerin figüranları da emellerine ulaşamayacaklardır.

Dağlıcada’ki hain saldırıyı lanetliyor, henüz sayısını bilemediğimiz tüm şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Av.Hüseyin ACAR

MHP Bafra İlçe Başkan

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.