Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Başkan Demir: “Herkes elini taşın altına koyacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR  Salıpazarı ilçesinde ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Başkan Demir: “Herkes elini taşın altına koyacak”
REKLAM ALANI
30 Haziran 2019 15:05

Salıpazarı ilçesinde ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştiren, ardından belediye kurmaylarıyla toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’u birlikte yöneteceğiz. Herkes elini taşın altına koyacak” dedi.

İlçelerde çözüm için özel ekipler
Başkan Mustafa Demir, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu ile gittiği Salıpazarı’nda muhtarlarla ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ düzenledi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman’ın da katıldıkları toplantıda Başkan Mustafa Demir, “Siz değerli muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek taleplerini alacağız. Tespit edilen sorunları tasnif edip, sıraya koyacağız. Oluşturacağımız ekipleri, öncelikli çözüm bekleyen mahallelerde görevlendireceğiz. Özellikle alt yapı sorunları tamamlanmadan ekiplerimizin işi de bitmemiş olacak” diye konuştu.

“Samsun için hayallerim var”
Daha sonra Büyükşehir ve Salıpazarı Belediyeleri yöneticileriyle de bir toplantı düzenleyen Başkan Demir, “Çalışmalarımızda, planlamalarımızda birlikte düşüneceğiz, birlikte karar vereceğiz. Bu şehir hepimizin, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Bu nedenledir ki Samsun’u ileriye taşıyacak, ilçeleriyle birlikte kalkındıracak her çalışmamızda, her projemizde, bu yönde alınacak her kararda herkes elini taşın altına koyacak. Samsun’u birlikte yöneteceğiz. Milletvekilliği, bakanlık yapmış bir kardeşiniz olarak diyorum ki, bu şehir için, Samsun için hayallerim var ve bu hayalleri sizler ile birlikte gerçekleştireceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Belki yorulacağız ama asla yılmayacağız” açıklamasında bulundu.
Sadece yöneticiler mesaj gönderebilir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.