Dolar 32,5225
Euro 34,8925
Altın 2.437,74
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

Başkan Demir’den şoför esnafına:’SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZERİZ!’

Şoför esnafıyla iftar yemeğinde buluşan Başkan Mustafa Demir, “Sorunların çözümü noktasında, her ne mesele varsa karşılıklı oturacağız. çözümü bulacağız, karara bağlayacağız” dedi

Başkan Demir’den şoför esnafına:’SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZERİZ!’
REKLAM ALANI
24 Mayıs 2019 11:37

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı(TŞOF) Fevzi Apaydın’ın düzenlediği iftar yemeğinde şoför esnafıyla bir araya geldi. Başkan Demir, ‘Birlikte hizmet, birlikte yönetim’ ilkesine değinerek, “Hangi sorun varsa birlikte karşılıklı konuşarak çözeceğiz” dedi.

APAYDIN: BAŞKAN DEMİR ESNAFI İYİ TANIR
Sevgi Kafe’de düzenlenen iftar yemeği sonra bir konuşma yapan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın yanında büyük bir esnaftır ve otomotiv sektörünün içinden gelen biridir. Bizim meselelerimizi çok iyi biliyor. Bilmediklerini de kendilerine arz ettiğimizde umuyorum ki güzel çözümler bulacaktır. Çünkü kendisi esnafı iyi tanıyor. Bu bakımdan şanslıyız. Samsun’da şoförler ve otomobilciler esnaf odası, kamyon, kamyonet, minibüs, servis aracı ve taksicisiyle bir bütündür. Bu şehrin cadde ve yollarından istifade eden bu kesimin muhakkak ki belediye ile istişaresi çok olacaktır” dedi.

DEMİR: DOĞRUYU YAPMANIN ÖNÜNDE ENGEL YOK
Fevzi Apaydın’ın ardından söz alan Başkan Mustafa Demir ise, sorunların çözümü noktasında esnafla her zaman istişare halinde olacaklarını söyledi. Başkan Mustafa Demir, “Bu mübarek Ramazan ayında bizi iftar sofrasında buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Siyasette ve günlük hayatımda hep şunu gördüm; doğru olanı yapmanın önünde engel yok. Fevzi başkanımız hayırlı olsun ziyaretine geldiğinde kendisine de söyledim. Bayramdan sonra kararlaştırdığımız bir günde her ne mesele varsa karşılıklı oturacağız ve karara bağlayacağız. Allah’ın izniyle bütün kesimlerle ilgili problemleri bu şekilde çözmenin önünde hiçbir engel yok” diye konuştu.

Konuşmasının son bölümünde şoför esnafına bir mesaj daha veren Başkan Demir, “Bilesiniz ki asla niyetimizi bulandırmayacağız. Gayretimizden de asla geri durmayacağız. Her konuda desteğinizi her zaman bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.