Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Başkan Deveci talimat verdi T.C. ibaresi eklendi

Başkan Deveci talimat verdi T.C. ibaresi eklendi
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2019 19:32

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin talimatı ile  Atakum Belediyesi  girişine daha önceden kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.
31 Mart yerel seçimlerinde Atakum Belediyesi Başkanı seçilen Cemil Deveci, belediye binası girişinde bulunan Atakum Belediyesi yazısına ‘T.C.’ ibaresi eklenmesi yönünde talimat verdi. Talimatın ardından harekete geçen ekipler ‘Atakum Belediyesi’ yazısının üzerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan ‘T.C.’ ibaresi ekledi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ‘Her zaman, her yerde göreceğiz. #TCyiSeviyoruz’ mesajıyla resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu. İstanbul, Ankara, Mersin ve Amasya’dan sonra Atakum Belediyesi’nin girişindeki tabela ile birlikte Atakum Belediyesi artık “T.C. Atakum Belediyesi” oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.