Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan Kılıç’tan yerinde inceleme

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yoğun bir şekilde devam eden kutlama ziyaretleri sonrası Belediye’ye bağlı birimleri ziyaret ediyor

Başkan Kılıç’tan yerinde inceleme
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2018 15:35

“EN İYİ HİZMET”

Belediye Başkanlığına seçildiği günden beri kutlamaların devam ettiğini ve Bafra halkının gösterdiği teveccühten son derece memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Belediye’ye bağlı birimleri gezerek bilgi alıyor. Başkan Kılıç, Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ile birlikte yaptığı incelemeleri esnasında, hizmetlerin aksamadan devam etmesi için talimat verdi. İlçeye en iyi hizmeti sağlamak için belediyeye bağlı iş yerlerindeki eksiklerin giderilmesini isteyen Başkan Kılıç, belediye personeline de çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

“DUR DURAK BİLMEDEN”

Başkan Kılıç, Ramazan Ayı olması nedeni ile Fen İşleri, Temizlik İşleri ve diğer müdürlüklere ait birimleri gezerek çalışanlarına hayırlı ramazanlar dileklerini de iletti.

 

Asfalt mevsimi olması nedeni ile Asfalt Şantiyesinde de incelemelerde bulunan Başkan Kılıç, bu yıl da asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde yürüteceklerini belirterek ilçede ki asfalt sorununu tamamen çözeceklerini ifade etti.

 

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçeye hizmetin en iyisini sağlamak için belediye personelinin özverili çalıştığını ifade ederek teşekkür etti. Başkan Kılıç, Belediye birimlerine ziyaret ve incelemelerin süreceğini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.