Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

 Başkan Mustafa Demir: “Halkımıza borcumuz var, vebalimiz çok büyük”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın sonuncusunu Atakum ilçesinde gerçekleştirdi.

 Başkan Mustafa Demir: “Halkımıza borcumuz var, vebalimiz çok büyük”
REKLAM ALANI
28 Ağustos 2019 19:38

‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın sonuncusunu Atakum’da gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu memlekete, insanlarımıza borcumuz var. Vebalimiz çok büyük” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın sonuncusunu Atakum ilçesinde gerçekleştirdi. Atakumlu muhtarlarla bir araya gelen Demir, “Hepimizin bu ülkeye, bu memlekete, 1 milyon 350 bin insanımıza, çoluk çocuğumuzun geleceğine borcu var. Omuzlarımızda çok büyük bir vebal bulunuyor. Bu vebalin hakkını yerine getirmek için buradayız” dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK
Samsun’da bu toplantıların ilk defa yapıldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Hepiniz hoş geldiniz. Bu toplantılar, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in öncülüğünde diğer ilçelerimizde yapıldı. Şimdi de sonuncu olarak Atakum’da yapılıyor. İki belediyenin beraber yapabileceği işlerin tamamını burada yapacağız. Muhtarlarımız burada kendi sorunlarını anlatacaklar, bizler de not alacağız ve çözümlerini konuşacağız. Kentin her yerindeki sorunların birlikte çözümünü sağlayacağız. Daha önce biz belediyemizde Muhtarlar Meclisi kurarak sorunları, talepleri tespit etmiştik. Muhtarlarımızın aktardığı sorunların planlamasını, bütçelemesini birlikte yapacağız ve önümüzdeki yıllar için sürdüreceğiz” dedi.

‘SAMSUN PARTİLİYİZ’
Ortaya başarılı bir çalışma çıkacağını ifade eden Başkan Deveci, “Kentin geleceğine ilişkin sorunları en tasarruflu, verimli ve planlı bir şekilde yönetim modeli oluşacak. Benim de baştan bu yana savunduğum bir modeldi. Bu modeli yapıcı, dayanışma içinde, sorunu çözmeye odaklanmış biçimde sürdürebilirsek burada Samsun kazanır. Hep şunu diyorum. 31 Mart’tan sonra hepimiz ‘Samsun Partisi’ üyesiyiz. Bu birliktelikten başarı sağlayabilirsek, tüm siyasi kadrolar kendi aralarında zaten kazanır. Bu da ona yönelik, doğru ve etkili bir çalışma. Bu süreci başlattığı için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“EN VERİMLİ TOPLANTILARIMIZDAN”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Seçim bitti. Atakum’un siyasi ve icra sorumlusu belli oldu. Bu toplantıda tüm muhtarlarımıza söz vereceğiz. Talep, öneri ve isteklerini dinleyeceğiz. Bugün 17’nci ilçedeki toplantımızı gerçekleştiriyoruz. 16 ilçede yaptığımız toplantıların birikimiyle birlikte inşallah en verimli toplantılarımızdan biri olacak. Atakum ilçesiyle ilgili en üst sorumlular ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri olarak biz buradayız. Ekiplerimiz kendileriyle ilgili kısımları not alacaklar. Muhtarlarımızın taleplerini aldıktan sonra biz ilçe ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz ve kaymakamımızla birlikte önümüzdeki 4,5 yılda neler yapacağımızı planlayacağız” diye konuştu.
“OMUZLARIMIZDA BÜYÜK VEBAL VAR”
Atakum’un Karadeniz’in marka yüzü olduğunu belirterek sözlerine devam eden Başkan Demir, “Atakum adeta Karadeniz Bölgesi’nin gelecek vizyonu. Geldiğimiz nokta itibariyle verimlilik çok önemli. Yetişmiş insan gücü Samsun’da oldukça iyi durumda. Hepimizin bu ülkeye, bu memlekete, 1 milyon 350 bin insanımıza, çoluk çocuğumuzun geleceğine borcu var. Omuzlarımızda çok büyük bir vebal bulunuyor. Bu vebalin hakkını yerine getirmek için buradayız. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu formatta bir toplantıya en üst düzeyde katılım olsa olsa Samsun’da olurdu ve de bu gerçekleşti” şeklinde konuştu.

“İLÇELERDE SİNERJİ OLUŞTURULDU”
Başkan Mustafa Demir, ilçe toplantılarının çok faydalı olduğunu da belirterek konuşmasını şöyle tamamladı: “Toplantılarımızdan çok verim aldık. Toplantıları yaptığımız ilçelerde, sahada bir sinerji oluştu. Etkin bir şekilde hizmet için çalışılıyor. Başkanımızla ve meclis üyelerimizle çalışmalarımızı bir taraftan bu ruha uygun olarak devam ettiriyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.