Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan Mustafa Demir’den ‘SİVİL TOPLUM’a çağrı

‘Samsun için ‘güç birliği’ yapmalıyız!’

Başkan Mustafa Demir’den ‘SİVİL TOPLUM’a çağrı
REKLAM ALANI
10 Eylül 2019 18:23

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın(TEGV)  üst düzey yöneticilerini ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Samsun’un kalkınması için siyasetçisinden sivil toplum kuruluşları temsilcilerine kadar herkesin gücünü birleştirmesi gerekiyor” dedi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci ve Vakıf Genel Müdürü Sait Tosyalı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi etkinlikleri kapsamında geldikleri Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i de ziyaret etti. Başkan Demir, TEGV’in ‘Sivil Toplum Hareketi’ içerisinde çok önemli yere sahip olduğunu belirterek, “Eğitime ve eğitim için çalışan gönüllülere desteğimiz sürecek” dedi.

TEGV’İN ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ BÜYÜKŞEHİR’DE
Samsun’da 18 yıl önce faaliyete geçen TEGV’in Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci ve Vakıf Genel Müdürü Sait Tosyalı, beraberlerinde TEGV Samsun Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı yöneticileri Nehir Günay ve Tuba Ergüler Kirçiçek, TEGV Eğitim Dostları grubundan Rüştü Araboğlu ve Tevfik Sönmez ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti.

SAMSUN’DA 6 BİN 500 ÇOCUĞA EĞİTİM DESTEĞİ
Ziyarette bir açıklamada bulunan TEGV Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı Yöneticisi Nehir Günay, vakıf olarak geçtiğimiz eğitim öğretim döneminde Samsun’da 6 bin 500 çocuğun eğitimine katkıda bulunduklarını söyledi. Günay, “Tüm bu katkıları gönüllülerimiz ile gerçekleştirdik. Yılda 320 gönüllü ile çocuklara eğitim desteği sunuyoruz. Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunurken en büyük destekçilerimiz yerel yönetimlerimiz. Samsun Büyükşehir Belediyesi de Eğitim Parkı’mızın kuruluş aşamasından bu yana her zaman bizlerin yanında olmuştur” dedi.

BAŞKAN DEMİR’DEN ÖVGÜ: GÜVENİLİK VE SORUMLU
TEGV’in Samsun için ne kadar önemli çalışmalara imza attığını bildiğini söyleyen Başkan Mustafa Demir ise, “Güvenilirlik, gönüllülük ve dayanışma, yenilikçilik, farklılıklara saygı, sorumluluk değerleri ile kurulduğu günden bu yana ilimizde etkinliklerini sürdüren TEGV’in eğitime ve çocuklara sunulan katkısı yadsınamaz boyutlarda” diye konuştu.

‘SAMSUN’UN ÖNÜNDE HİÇBİR GÜÇ DURAMAZ’
Türkiye’de ‘sivil toplum’ hareketlerinin önemine daima inandığını, kendisinin de yıllarca sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını hatırlatan Başkan Demir, “Şahsım ilke olarak, bir şehrin, bir bölgenin, bir kentin kalkınması için siyasetçisinden sivil toplum kuruluşları temsilcilerine kadar herkesin gücünü birleştirmesi gerektiğine inanıyorum. Bunu da her fırsatta dile getiriyorum. Çünkü ben, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda Samsun’un önünde hiç bir gücün duramayacağını biliyorum. Bu nedenle şehrimize katkı veren herkesi, her hareketi önemsiyor ve destekliyorum. TEGV de bugüne kadar sivil toplum hareketleri içerisinde ne kadar önemli bir yerde olduğunu yaptığı çalışmalarla gösterdi. Özellikle eğitime ve eğitim gönüllülerine olan desteğimiz sürecek” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.