Bayramlaşmaya Ramazan ayında başlayan Başkan Özel, ilçemizin tüm mahallerini ziyaret edip hem bayram öncesi hem de bayramda hemşerileriyle bir araya geldi.

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde de ziyaretlerini devam ettiren Özel, Çakırgümüş ve Şıhlı mahallelerine giderek, hemşerileriyle selamlaşıp, bayramlaştı. Başkan Özel’e ziyaretlerinde AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican da eşlik etti.

Bayramlaşma ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, çocuklarla da bayram gününün anısı olarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Özel: “Bayramlarımız birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren çok özel günlerimizdir. Büyüğünden küçüğüne hep birlikte Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayında birlik beraberlik içerisinde hemşerilerimizle aynı lokmayı paylaşarak, bereketli iftar sofralarında buluştuk. Şimdi de bayramda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Allah daha nice bayramlara kavuşmayı ve bu güzellikleri birlikte yaşamayı nasip etsin” dedi.