Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Başkan Şahin Ankara’da

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra’da görev yapmış yargı bürokrasisi ile Mülkiye Başmüfettişleri teftiş kurulu başkanına ziyaretlerde bulundu

Başkan Şahin Ankara’da
REKLAM ALANI
18 Eylül 2017 19:08

Başkan Şahin’in ziyaretleri sırasında Bafralı hemşerisi Mülkiye başmüfettişi Mahmut Çuhadar’da yer aldı. Başkan Şahin Ziyaretler kapsamında Bafra’da Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan daha sonra Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı yapan ve Adalet Bakanlığı müsteşar yardımcılığına atanan Şaban Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Şahin Daha sonra Bafra’da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan ve Adalet Bakanlığı personel genel müdür yardımcısı Ahmet Kar ile Bafra’nın eniştesi olan Mülkiye müfettişleri Teftiş Kurulu Başkanı Ömer Seymenoğlu’nu da makamlarında ziyaret etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretleri hakkında şunları söyledi: “Adalet Bakanı müsteşar yardımcılığına atanan Şaban Yılmaz ve Adalet Bakanlığı personel genel müdür yardımcılığına atanan Ahmet Kar ilçemizde görev yaptılar. Kişilikleri ve görevlerinde ki başarıları ile ilçemizde çok önemli sevgi ve saygı gördüler. İlçemizde yargıda görev yapmış olan iki değerli insanımızı yargımızın çok önemli görevlerine gelmelerinden dolayı mutluluk duydum. Tebriklerimizi iletmiştik.

Bir kez de makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Ayrıca Bürokraside yine çok önemli bir görevde bulunan Bafra’mızın da eniştesi olan Mülkiye müfettişleri teftiş kurulu Başkanı değerli insan Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz sırasında ilçemizin önemli bir değeri olan hemşerimiz mülkiye başmüfettişi Mahmut Çuhadar bizlerle beraber oldu. Kendisine ve ziyaretlerinde bulunduğumuz bürokrasimizin değerli isimlerine ilgisi ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

Ülkemizin ve milletimizin hayrına yapacakları hizmetler için başarılar diliyorum.  Bafra Belediye Başkanı olarak hemşerilerim adına ilçemize hizmet etmiş, ilçemizde görev yapmış insanlarımızı unutmuyoruz. Onlara sevgi ve saygı duyuyoruz. Bu anlamda ilçemizi hemşerilerimiz adına en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bafra’mızın varlığını, insanlarımızın birlik ve beraberliğine göstermeye çalışıyoruz.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.