Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

BAŞKAN ŞAHİN ve AİLESİNDEN BÜYÜK VEFA

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Endüstri Mühendisi olan ve Sakarya’da görev yapan oğlu Sefa’dan torun sahibi oldu. Başkan Şahin’in torununa, Özel Kuvvetler Komutanlığına baskın yapan darbecilere karşı direnen ve ilk kurşunu atarak darbeci generali öldüren ve darbecilerle girdiği çatışmada şehit olan Ast. Ömer Halis Demir’in adı verildi.

BAŞKAN ŞAHİN ve AİLESİNDEN BÜYÜK VEFA
REKLAM ALANI
9 Ağustos 2016 18:36

Torununun dünyaya gelmesi ile büyük bir mutluluk yaşadığını belirten Başkan Şahin konu hakkında şunları söyledi: “Hüzünler yaşadığımız şu günlerde ailece özel bir mutluluk yaşadık, torun sahibi olduk. Oğlum, değerli eşi, sevgili eşim Şükriye Şahin hep beraber müşterek bir karar verdik. 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi ve bir grup askerin Ankara’daki Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı basarak ele geçirmek istemesi üzerine Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir darbeci komutanı vurmuş, darbecilerle çatışmaya devam etmiş ve şehit olmuştu. Kahraman Astsubayımız bu şehadeti ile darbe ihanetinin seyrini değiştirmiş ülkemize ve milletimize tarihi bir hizmet yapmıştı. Aile fertleri olarak dünyaya gelen yavrumuza şehidimizin ismi olan Ömer adını verdik. Oğlum ve eşi hem şehidimizin hem de bizim ismimizi birlikte verdiler. Rabbim tüm şehitlerimizin mekânı cennet eylesin. Dünyaya gelen torunumuz ve tüm çocuklarımızın analı, babalı, sağlıklı büyümelerini ve yaşamalarını, imanlı, vatanına, bayrağına devletine bağlı olmalarını ve hayırlı hizmetler yapmalarını nasip etsin.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.