Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Başkan Şahin zabıta haftasını kutladı

Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bir mesaj yayınladı

Başkan Şahin zabıta haftasını kutladı
REKLAM ALANI
3 Eylül 2017 17:56

Başkan Şahin mesajında, “7 gün 24 saat çalışan Zabıta Teşkilatı ve Belediye Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamında yaşaması için katkı yapmaktadır”  dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin mesajında şunları ifade etti:

“Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza hizmet eden zabıtalarımız önemli bir görev yapmaktadır. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız,belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaktır. Toplum sağlığı ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabıtalarımızın daha sağlıklı çalışması için lütfen zabıta personelimize yardımcı olalım. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı ve ülkemizin en köklü kurumlarından bir tanesi olan zabıta teşkilatımızın kuruluşunun 191.yılını kutluyor,  tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.