Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Şahin’den işçilere sürpriz ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fen İşleri Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Daire Başkanı Serkan Çam’dan detaylı bilgi aldı

Başkan Şahin’den işçilere sürpriz ziyaret
REKLAM ALANI
27 Haziran 2018 17:14

Başkanlık görevine seçildiği günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, sabahın erken saatlerinde Fen İşleri Daire Başkanlığı şantiyesinde göreve çıkacak işçilerle bir araya gelerek kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN BİRLİKTELİK MESAJI
Daire Başkanı Serkan Çam’ın yaptığı sunumun ardından binada görevli olan personeli de yerinde ziyaret eden Şahin çalışanlara, güzel işlere imza atmak için güçlü bir birliktelik gerektiğini söyleyerek, “Samsun Büyükşehir Belediyemizin binlerce personeli ile hep birlikte uyum içinde çalışmak, şehrimizin yarınlara kalıcı eserlerle bırakılmasına vesile olacaktır. Herkes görevini layıkıyla yaptığı sürece, bir birimize saygı ve sevgili olduğumuz sürece hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağız. Burası Samsun’un her noktasına hizmet götüren önemli bir birimimiz. Burada ürettiğiniz ürünler en yakından en uzağa ulaşarak vatandaşımızın sorununa çözüm oluyor. Büyük bir sorumluluk gerektiren Samsun’u inşa etme görevimize birlikte devam edeceğimiz siz değerli çalışma arkadaşlarımıza çalışmalarınızda kolaylık ve başarı diliyorum.” dedi.

Şahin’e ziyaretleri boyunca Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Vatansever ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk eşlik etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.