Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

 Başkan Sandıkçı: “Bütün çabamız halkımızın daha mutlu olması”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ulus ve Mekke Caddesi esnaflarını ziyaret ederek belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 Başkan Sandıkçı: “Bütün çabamız halkımızın daha mutlu olması”
REKLAM ALANI
20 Kasım 2019 17:41

Göreve geldikleri günden bu yana her fırsatta Canik halkıyla birlikte olan, işyerlerini tek tek dolaşarak, onlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Sandıkçı, “Bütün çabamızı, bütün enerjimizi halkımızın daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için harcıyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için her daim çalışmaya hizmet üretmeye devam edeceğiz. Halkımızın, esnafımızın yaptığımız çalışmalardan hizmetlerden memnun olmaları, Allah razı olsun demeleri bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Canik ilçemizi çok daha ileriye götüreceğiz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek ilçemizi daha yaşanabilir daha modern hale getireceğiz. Bundan sonra da durmadan yorulmadan devletimiz için, milletimiz için hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

“El ele verip birlikte yönetiyoruz”
Ziyaretleri sırasında esnaftan alışveriş de yapan Başkan Sandıkçı; “Vatandaşlarımızın düşüncelerini önemsiyoruz. Yaptığımız hizmetler onların yaşamlarını kolaylaştırmak, daha yaşanabilir bir Canik oluşturmak içindir. Bu nedenle Canik’te oturan her bir vatandaşımızın fikirleri düşünceleri bizim için önemlidir. Bizim yönetim anlayışımızda istişare kültürü vardır. El ele verip, birlikte üretmek, birlikte yönetmek, birlikte çözüme kavuşturmak vardır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.