Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Başkan Sandıkçı’dan 1 Mayıs mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Başkan Sandıkçı’dan 1 Mayıs mesajı
REKLAM ALANI
1 Mayıs 2019 12:18

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, belediye olarak emekçilerin daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sandıkçı mesajında, Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, “Türkiye’nin ve şehrimizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Biz de sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak çalışanlarımızın ve emekçilerin her zaman yanında olacağız” dedi.

KALKINMADA EMEKÇİLERİN EMEĞİ VAR
Alın teri ve emeğin en yüce değer olduğunun altını çizen Başkan Sandıkçı, “Hükümetimiz istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için pek çok çalışma yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bu anlayışla, emekçilerimiz bugüne kadar ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde ettiler. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu vesileyle emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.