Dolar 32,3235
Euro 35,0702
Altın 2.307,96
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Başkan TOGAR; “MANTAR GİBİ TÜREYEN MARKETLERE AMBARGO UYGULAYIN”

Coronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Tekkeköy Belediyesi’nin başlattığı ‘Bir Komşuna Da Sen Sahip Çık Türkiye’ kampanyasına ilçede bulunan 3 ulusal market destek vermedi.

Başkan TOGAR; “MANTAR GİBİ TÜREYEN MARKETLERE AMBARGO UYGULAYIN”
REKLAM ALANI
31 Mart 2020 10:41

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Şehrimize sızan virüsler” diye tabir ettiği o 3 ulusal marketler zincirine vatandaşlarca ambargo uygulanmasını istedi. Başkan Hasan Togar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; Değerli Hemşehrilerim; Bildiğiniz üzere İçişleri Bakanlığımız 65 yaş ve üzeri büyüklerimiz ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza sokağa çıkma kısıtlaması getirdi. Bizlerde Tekkeköy Belediyesi olarak genelgenin yayınlandığı akşamdan başlayıp bu güne kadar 65 yaş üstü insanlarımızın ve özellikle bu süreçte işyerlerinin faaliyete, üretime ara vermesi nedeni ile geçinmekte sıkıntı çeken lokanta, kahvehane, çay ocağı, berber, inşaat gibi yerlerde çalışan ve günlük kazançları ile evini geçindiren ailelerimize sahip çıkmak adına onların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçtik. Türkiye’de örnek olan gün vefa günüdür paylaşma günüdür adı altında “BİR KOMŞUNA DA SEN SAHİP ÇIK TÜRKİYE” kampanyasıyla en alt gelir grubundan en üst gelir grubuna bütün insanlarımızı, işadamlarımızı, hayırseverlerimizi bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ettik. Tahminlerimizin çok üstünde bir ilgi alaka ve mutluluk verici bir katılımla gururlandık.

MANTAR GİBİ TÜREYEN MARKETLERE AMBARGO UYGULAYIN       

Kıymetli Tekkeköylüler; İlçemizdeki ulusal ve yerel marketlerimizin sahipleri ve yöneticileriyle bizzat görüşerek kampanyamıza destek istedik. Yapılan görüşmeler sonucunda ilçemizde ticari faaliyetlerini sürdüren 3 market hariç tüm marketlerimiz devletimizin ve milletimizin emrinde olduklarını ifade etti. Öncelikle bu zor günlerde halkımızın yanında olan vefakâr ve kadirşinas işletmelerimize ilçemiz halkı adına şükranlarımı sunuyor, bol kazançlar temenni ediyorum. Bu vesile ile değerli hemşehrilerimizin bir konuya dikkatlerini çekmek istiyorum; Kampanyamıza destek vermeyenler, bu zor günlerde ülkemizin ve halkımızın yanında olmayanlar; şehrimiz genelinde mantar gibi şube açıp, her gün bu şehrin milyonlarca lirasını alıp şehir dışına taşıyanlar..! İnanıyorum ki saygıdeğer halkımız bundan sonra alışverişlerini yaparken bu günleri göz önünde bulunduracak, bu zor günlerde kendilerine karşı duyarsız kalanlara gereken ekonomik ambargoyu uygulayacaklardır. Bilgilerinize arz ederim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.