Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Başkan Yılmaz: “Turizm canlanacak”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, havaalanının kapanışının Krasnodar-Samsun uçuşlarını etkilememesi için geniş kapsamlı bir çalışma yapmayı planladıklarını söyledi

Başkan Yılmaz: “Turizm canlanacak”
REKLAM ALANI
3 Ağustos 2017 17:02

Önümüzdeki günlerde bakıma alınacak olan Samsun-Çarşamba Havalimanı ile Rusya’nın Krasnodar kenti arasındaki direk uçuşların etkilenmemesi için bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Rus Line Havayolları yetkilileri uçuşların başarılı bir şekilde ilerlemesinin mutluluk verici olduğunu belirtti.

‘HER GEÇEN GÜN YOLCU SAYIMIZ ARTIYOR’
Uçuşların etkilenmemesi için geniş bir çalışma yapılacağını vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Havaalanımızın kapanışının uçuşları etkilememesi için geniş kapsamlı bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Her geçen gün yolcu sayımız artıyor. 2 tane çiftin balayı geçirmek için Samsun’u tercih ettiğini duydum ve bu beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. Kendilerine Samsun’u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Protokol imzalanırken de söylediğimiz gibi havaalanının tadilatından sonra uçuş sayısını haftada 2 sefer olacak şekilde düzenlemeyi istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAKIMA ALINACAK OLAN SAMSUN-ÇARŞAMBA HAVALİMANI İLE RUSYA’NIN KRASNODAR KENTİ ARASINDAKİ DİREK UÇUŞLARIN ETKİLENMEMESİ İÇİN BİR ARAYA GELEN SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ VE RUS LİNE HAVAYOLLARI YETKİLİLERİ UÇUŞLARIN BAŞARILI BİR ŞEKİLDE İLERLEMESİNİN MUTLULUK VERİCİ OLDUĞUNU BELİRTTİ. (İHA/SAMSUN-İHA)

TADİLAT SONRASI UÇUŞLARI HAFTADA İKİ GÜNE ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMA YAPILACAK
Rus Line Havayolları Şirketi Yetkilisi Timofey Federov ise Başkan Yılmaz’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, “Havaalanının kapanması bizim için sorun teşkil etmiyor. Rus Line olarak bizim de yapacağımız çalışmalar var. Bu süreçte bu çalışmalarımıza odaklanacağız. Tadilat sonrası Samsun’a olan uçuşlarımızı haftada iki güne çıkarmak için bir takım alt yapı çalışmaları hazırlıyoruz. Size teşekkür ediyoruz. Çok emek verdiniz. Üç ay içerisinde çok büyük bir çalışma ile tekrar buluşacağız” dedi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Rus Line Havayolları şirketi yetkilileri Timofey Federov, Aleksey Donchenko ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.