Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Başkan Zihni Şahin, Samsun Sakatlar Derneği’nde

Başkan Şahin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sakatlar Derneği’ni ziyarette bulundu.

Başkan Zihni Şahin, Samsun Sakatlar Derneği’nde
REKLAM ALANI
3 Aralık 2018 19:28

‘SİZLERE HİZMET İNSANLIK BORCUMUZ!..’
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek insanlık borcumuzdur” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Sakatlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hayriye Hakyemez ve dernek üyeleriyle sohbet eden Başkan Zihni Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak önemli mesajlar verdi.

MEDENİ TOPLUMUN GEREĞİ
Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışımız gereği eğitim, sağlık ve diğer hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımıza sunmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Zihni Şahin, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, şehrimizdeki tüm hizmet ve haklardan eşit bir biçimde yararlanmalarını sağlamak, insanlık borcumuzun yanı sıra, medeni toplum ve devlet olmanın da en önemli gereklerindendir” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ ENGEL KALDIRILACAK
Samsun’u ‘Engelsiz Kent Marka Şehir’ haline getirmek için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bu amaçla engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak ve onlara her türlüğü desteği sağlamak için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

ZİHNİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR VE ÖVGÜ
Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu da, tüm engelliler adına Başkan Zihni Şahin’e teşekkür etti. Hakyemezoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğiniz andan beri yanımızda oldunuz. Sizi biz başkan olarak görmeye devam etmek istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI