Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
BİST 9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘BAYRAĞINIZI ALIN…’

Ligde ilk yarının son 4 haftasına avantajlı girdiklerini söyleyen Hüseyin Eroğlu, taraftarları Denizlispor maçına davet etti

‘BAYRAĞINIZI ALIN…’
REKLAM ALANI
1 Aralık 2022 16:26

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Denizlispor’u konuk edecek. Üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Kırmızı-Beyazlılar’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Denizlispor maçını kazanıp, zirveye bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

'BAYRAĞINIZI ALIN...'

‘YOKUŞ TIRMANMA BİTTİ’
Son haftalardaki artan performanslarını dikkat çeken Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “7 maçtır kaybetmiyoruz. Bu süreçte ligin güçlü takımlarıyla oynadık. Ligin en iyi top oynayan takımlarından Pendikspor’u yendik. Son maçta da ligin en çok gol atan takımlarından Keçiörengücü’ne 2 pozisyon verdik. Son maçta 2 puan kaybettik. Bu ligde Samsunspor hem içeride hem de dışarıda her takımı yenecek güçte. Bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Baktığınızda biraz geriden geldik. Hep yokuş tırmanır gibiydik. Son 4 maça girerken avantajlı gibi giriyoruz ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. 4 maçın 3’ünü içeride oynayacağız. Kazandığımız takdirde önemli bir noktaya geleceğiz. Hedefimiz ilk yarıyı en iyi şekilde tamamlamak” dedi.

'BAYRAĞINIZI ALIN...'

‘FUTBOLCULARIN HAZIR OLMASI LAZIM’
Soner Gönül ve Osman Çelik’in eleştirilen performansı üzerine de konuşan Hüseyin Eroğlu, “Bizim mukaveleli oyuncularımız. Her oyuncu bize katkı sağlamak zorunda. 25 kişilik bir kadroyuz. Fiziksel ve taktiksel anlamda kimden verim alabiliyorsak o yönde çalışıyoruz. Lig, uzun bir maraton. Herkesin hazır olması lazım. Kadro mühendisliğinde baktığınızda düşüş yaşayan bazı oyuncularımız var ama bu rekabet oluşturuyor. Soner ve Osman belki son maçta böyle göründü ama 7 maçtır kaybetmeyen bir serimiz var. Her oyuncudan faydalanma derdindeyiz. Çünkü oyuncular, bizim oyuncularımız” cümlelerine yer verdi.

‘DENİZLİSPOR KOLAY MAÇ OLMAYACAK’
Bu hafta karşılaşacakları Denizlispor müsabakasının da her maç gibi zor geçeceğini ifade eden Eroğlu, “Denizlispor hoca değişikliği sonrası 4 puan aldı. Bu saatten sonra rakip kim olursa olsun bizim ne yapacağımız önemli. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Kazandığımızda yürüyüşümüz hızlanacak. Kolay bir maç olmayacak. Oyuncularımıza maçın önemi belirttik. Fiziksel, zihinsel ve taktiksel çalışmalarımızı 3 puan üzerine yaptık. Her takım 3 puan almak için asılacaktır. Denizlispor alt sıralarda olabilir ama kadrolarına baktığınızda çok önemli isimler var. Bizi rakip değil, kendimiz ilgilendiriyor. Bu lig çok zor. Dengeler bozulabiliyor ve her takım zorluk yaşayabiliyor. Biz bu süreçte kendi işimizi kendimiz tamamlamalıyız. Taraftarlarımızın desteği hedefe, şampiyonluğa giderken çok önemli. Taraftarlarımızın desteği bize daha çok güç katacaktır. Bayrağını alan, formasını giyen herkesin maça gelip bizi desteklemelerini istiyorum” dedi.

SAKATLARIN SON DURUMU
Sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında da bilgi veren Hüseyin Eroğlu, “Yusuf Abdioğlu’nun iyileşme süresi tamamlandı, takımla çalışıyor. Yusuf’un fiziksel kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Moryke Fofana bireysel çalışmalarını hızlandırdı fakat takım antrenmanlarına girmedi. Yusuf Emre Gültekin’in takıma katılması önümüzdeki haftayı bulabilir. Şener Kaya ve Sarp Ekinci’nin sakatlıkları geçti ve aramıza katıldı. Osman Çelik’in ayağında ağrı vardı ama o da takıma katıldı. Biz, sakat oyuncularımıza rağmen oyun sistemimizin bizi ayakta tutacağını, her oyuncunun katkısının önemli olduğunun farkındayız. Oyuncuları geliştirmeye devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.