Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

BAYRAM MÜJDESİ!

Samsun’da Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Çalışanlarımız için 4 bin 750 TL ek kazanç elde ettik. Bayram öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına promosyon yatırılacak” dedi

BAYRAM MÜJDESİ!
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2022 17:24

Samsun’da Atakum Belediyesi ile İş Bankası arasında promosyon anlaşması imzalandı. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve İş Bankası Atakum Şubesi Müdürü Koray Gürleyük’ün birlikte imzaladığı sözleşme neticesinde her bir belediye çalışanına Kurban Bayramı öncesinde 4 bin 750 TL promosyon ödemesi yapılacak.

BAYRAM ÖNCESİ YATIRILACAK
Anlaşmanın tüm belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Belediye çalışanları yani daha önce KHK’lı diye adlandırılanlar şimdi Genel-İş Sendikalı, toplu sözleşmeli işçiler oldular. Yani kadrolu işçilerden bir farkları kalmadı. İşçinin hukuki güvencesi toplu sözleşmedir. Şu anda bizim tüm çalışanlarımız toplu sözleşmeliler. Her toplu sözleşme döneminde ücretleri artarak gidiyor. Bugün başka bir sözleşme imzaladık. İşçilerin maaşlarını bir bankaya yatırıyoruz. Bu gelenek haline gelmiş. Bankalara teklifler sunuyoruz ya da bankalar bize teklif sunuyor en çok promosyon veren bankaya işçilerin maaşlarını her ay yatırıyoruz. Banka da kazanıyor bundan. Bizim yaklaşık 800 çalışanımızın orada hesabı oluyor. Bankanın da ayrıca 800 müşterisi oluyor. Biz de çalışanlarımız için bir döneme mahsus olmak üzere 4 bin 750 TL ek kazanç elde ettik. Bayram öncesinde çalışanlarımızın hesaplarına promosyon yatırılacak. Onlar da bayram öncesinde çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayacaklar” dedi.

Bankanın şube müdürü Koray Gürleyük ise sözleşmenin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını dileyerek, “Belediyemize ufak bir katkı sağlamış olduğumuzu düşünüyorum. Hem ilçemiz hem de belediyemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.