Dolar 32,4573
Euro 34,7779
Altın 2.427,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

BAYRAM SÜRPRİZİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi 343 yetim çocuğu bayram öncesi sevindirdi

BAYRAM SÜRPRİZİ!
REKLAM ALANI
29 Nisan 2022 20:21

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi çocukların yüzünü güldürdü. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ihtiyaç sahibi yetim çocuklar unutulmadı.


GİYİM KARTLARI DAĞITILDI
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri kent merkezinde ve ilçelerde daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi yetim ve öksüz çocuklara içerisinde istedikleri mağazadan alışveriş yapabilecekleri giyim kartlarını verdi. O kartlar ile alışverişe gelen 343 ihtiyaç sahibi yetim çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Bayram öncesinde ayrıca Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce 308 aile ziyareti yapıldı. 175 aileye de nakdi yardım gerçekleştirildi. Çocuklara ayrıca tablet hediye edildi.

‘ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER ŞEYİ YAPARIZ’
Bayramlarda çocukları mutlu etmenin önemine vurgu yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Bayramlar yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı müstesna günler. Bu özel günde biz de çocuklarımızı mutlu etmek istedik. Onlar için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Onların bir nebze de olsa yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Yetimlerin, öksüzlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi dünyanın gülmesidir. Sosyal belediyeciliği şehrimizin her yerinde uygulamak ve ihtiyaç desteği hisseden her bir vatandaşımıza dokunmak temel amacımız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bayram öncesi evde bakım hizmetleri ile de vatandaşları yalnız bırakmadı. Bu kapsamda yaşlı, engelli ve kendi ihtiyacını karşılayamayan 476 kişinin Ramazan Bayramı öncesinde ev temizliği yapıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.