Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BİLGİ EVİ geliyor!

Samsun’da İlkadım Belediyesi, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve topluma kazandırmak için ‘Her Mahalleye Bir Bilgi Evi’ projesini hayata geçiriyor

BİLGİ EVİ geliyor!
REKLAM ALANI
24 Ocak 2021 17:33

Samsun‘da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, gençleri kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtarıp topluma kazandırmak için yapılacak Her Mahalleye Bir Bilgi Evi projesini kısa zamanda ilçenin her mahallesinde kurmayı düşündüklerini söyledi. Bu proje ile birlikte çocukların ve gençlerin sporla birlikte sağlıklı gelişim sürdürebilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlanıyor.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA KARŞI
İlkadım İlçesi’nin nüfus yoğunluğu açısında kalabalık ve en genç nüfusuna sahip bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Hep birlikte toplu bir dayanışmaya ihtiyacımızın yoğun olduğu bu günlerde bütün çalışmalarımızla insanımıza hayırlı ve zarif bir şekilde dokunmayı amaçlıyoruz. Pandemi sonrası hayata geçirmeyi hedeflediğimiz, Her Mahalleye Bir Bilgi Evi projemiz ile gençlerimizi sokaktan ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak istiyoruz. Bu projedeki amacımız çocuklarımızın spor alışkanlıklarını geliştirmek. Gençleri sokaklardan kurtarıp kendilerini spora adamalarını sağlayarak, çocuklarımızı milli ve manevi değerleri ile kültürlerine bağlı, kendilerini psikososyal anlamda geliştirmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini desteklemek. Bu anlamda bu projemizi önemsiyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.