Dolar 32,5410
Euro 34,9121
Altın 2.423,55
BİST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

‘BİNLERCE KİŞİYE İŞ’ MÜJDESİ!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Şehirleri kalkındırırsak ülkeyi kalkındırırız. Bu anlayışla ilimizdeki projeleri, yatırımları yakından takip ediyoruz” dedi

‘BİNLERCE KİŞİYE İŞ’ MÜJDESİ!
REKLAM ALANI
30 Aralık 2022 18:22

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba İlçesi’nde bir dizi programlar gerçekleştirerek vatandaşlar, iş insanları, AK Parti teşkilat üyeleri ve kurum yetkilileri ile bir araya geldi. Köktaş, şehirlerin kalkınmasının önemine dikkati çekerek, “Şehirler kalkınırsa ülke kalkınır” dedi.

PARTİLİLERLE KAHVALTIDAN
OSB VE HASTANE ZİYARETİNE
Sabah gerçekleşen programda AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve ilçe teşkilat üyeleri ile kahvaltıda buluşan Milletvekili Fuat Köktaş, daha sonra Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, yönetim ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Fuat Köktaş ilçe ziyaretinde ayrıca Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) devam eden altyapı, yönetim binası ve firmainşaatlarının son durumu ilgili Belediye Başkanı Halit Doğan ve firma yetkililerden bilgiler aldı. Milletvekili Köktaş son olarak Çarşamba Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’un da eşlik ettiği ziyarette hastane Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin kurumun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

‘DOĞAL GAZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI’
Aynı zamanda TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabiî Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi de olan Fuat Köktaş, yaptığı değerlendirmede, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yılda sağlıktan, eğitime, tarımdan ekonomiye her alanda eser ve hizmetin ülkeye kazandırıldığını söyledi. Köktaş, şöyle devam etti:

“Bu hizmetlerden en önemlisi, milletimizin hasretle beklediği kendi doğal gazımızı insanımızla buluşturmaktır. Bunun için artık geri sayım başladı. İnşallah önümüzdeki yılın mart ayı gibi bir aksilik çıkmadığı takdirde bu gaz sisteme verilecektir. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konuyla ilgili bir müjde verdi. Karadeniz’deki doğal gaz rezervimizin, yeniden değerleme çalışmaları ve Fatih Sondaj Gemimizin Çaycuma-1’deki 58 milyar metreküplük yeni keşfiyle 170 milyar metreküp artarak toplam 710 milyar metreküpe ulaştığını açıkladı. İnşallah yerli doğal gazımızı 2023’te milletimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalışmaları sürdürüyoruz.”

BİNLERCE SAMSUNLUYA İŞ İMKANI
‘Şehirleri kalkındırırsak ülkeyi kalkındırırız’ anlayışıyla Samsun’daki projeler, yatırımlar ve çalışmaları yakından takip ettiklerini de söyleyen Fuat Köktaş, “Bu anlamda Çarşamba OSB’deki altyapı, yönetim binası ve çeşitli firmaların inşaat çalışmalarını yerinde ziyaret ederek çalışmaların son durumları hakkında yetkililerinden bilgi aldık. Kısa zaman içinde yükselen yapıları görmek gurur verici. Çalışmalar bittiğinde binlerce hemşehrimize iş imkânı sağlanacak ve ekonomimiz canlanacaktır” diye konuştu.

ŞEHİTLERİ YAD ETTİ, YENİ YILI KUTLADI
Fuat Köktaş açıklamalarının son bölümünde ise, “Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için toprağa düşmüş kahraman şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Yeni yılın ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk, sağlık ve refah getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.