Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

BİR AİLE YOK OLDU!

Ordu’nun Akkuş İlçesi’nde otomobil ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne, baba ve oğlu öldü, 3 kişi de yaralandı

BİR AİLE YOK OLDU!
REKLAM ALANI
17 Ekim 2023 16:37

Ordu’nun Akkuş İlçesi’ne bağlı Yukarıdüğencili Mahallesi İkizoğlu mevkisinde meydana gelen kazada, Niksar istikametine seyir halinde olan Necmi Ş.’nin (44) kullandığı 52 ACA 274 plakalı TIR ile Akkkuş istikametine seyreden Samet Kocakoç(22) yönetimindeki 52 AED 730 plakalı otomobil, yolun virajlı ve sisli olması nedeniyle çarpıştı.

ANNE, BABA VE OĞLU
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede otomobil sürücüsü Samet Kocakoç ile otomobilde yolcu olarak bulunan babası Mustafa (56) ve annesi Güllü Kocakoç’un (50) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan Abdurrahman Tonkal (8), Halime Tonkal (58) ve İsmail Kocakoç (32) ise sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Ünye’deki hastanelere kaldırıldı.

TIR sürücüsü Necmi Ş. gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

NİŞANDAN DÖNÜYORLARMIŞ
Öte yandan kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Samet, babası Mustafa, annesi Güllü Kocakoç’un, İstanbul’dan, ağabeyinin nişanından döndükleri öğrenildi. Kazada yaralanan İsmail Kocakoç (32), Halime Tonkal (58) ve Abdurrahman Tonkal’ın (8) ise hastanede tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.