Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘BORSA’ OPERASYONU!

Samsun’un Ladik ilçesi’nde polis tarafından düzenlenen operasyonda, sadece Ramazan’da oynanan ‘Borsa’ adlı kumar ile ilgili 22 kişiye işlem yapıldı

‘BORSA’ OPERASYONU!
REKLAM ALANI
24 Nisan 2022 15:18

Samsun’da Ladik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yasadışı bahis ve ‘Borsa’ isimli kağıt oyununu oynatarak haksız kazanç elde edenlere yönelik operasyon düzenledi.

TAVAN ARASINDA KUMAR MAKİNELERİ
Bir kahvehaneye düzenlenen baskında şüpheliler üzerinde yapılan aramada 3 bin 970 TL kumar parası, tavan arasında gizlenmiş tuşlu ve jeton kullanılarak oynatılan elektronik oyun makinesi ve kumar makinesi ele geçirildi. Kahvehanede sahibi E.Ç.’nin ikametinde yapılan aramada ise kumardan kazanıldığı değerlendirilen 725 adet 100 TL’lik banknot, 198 adet 50 TL’lik banknot, 23 adet 200 TL’lik banknot, 5 adet 20 TL’lik banknot, 4 adet 50 euro banknot, 3 adet 100 ABD doları banknot, 1 adet 100 euro banknot, 1 adet 50 ABD doları banknot para elde edildi. Yapılan aramada 3 tanesi uçaksavar mermisi, farklı çap ve kalibrede 23 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet şarjör ele geçirildi. Cumhuriyet savcısından alınan talimat doğrultusunda kumar oynanmasına yer ve imkân sağlayan E.Ç. ve C.S. gözaltına alındı. Kumar oynarken yakalanan 16 kişiye ise Kabahatler Kanunu’na göre idari yaptırım uygulandı.

SADECE RAMAZAN’DA OYNANIYORMUŞ!
Söz konusu kahvehanede kumar oynatıldığı sırada 4 kişinin içeride ve dışarda gözcülük yaptığı, sadece Ramazan ayında onandığı ileri sürülen ‘Borsa’ adlı kumar oyunu için Samsun’un diğer ilçeleri ile civar illerden de kahveye gelenler olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.