Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Bu Nasıl Dede?

Samsun’da 4 yaşındaki torununun eline silah vererek ateş ettiren, daha sonra olay sosyal medyada gündem olunca polisler tarafından gözaltına alınan M.A isimli şahıs adliyeye sevk edildi

Bu Nasıl Dede?
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2018 19:29

Samsun’da 4 yaşındaki torununun eline silah vererek ateş ettiren M.A. isimli şahıs, sosyal medyada dolaşan görüntüler nedeniyle gündeme oturarak büyük tepki topladı. Yapılan tepkiler çığ gibi büyüyünce, Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri çalışmalara başladı. Yapılan araştırmalar sonucunda küçük çocuğun eline silah veren şahsın dedesi olduğu ve Tekkeköy ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi.
Yapılan tespit sonrasında Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararı ile, görevli ekipler şüphelinin ikametine giderek, şahsı gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada 2 adet yarı otomatik (pompalı) tüfek, 1 adet çifte kırma(süper poze) tüfek, 1 adet tek kırma tüfek, 2 adet hurda av tüfeği ve yakalanan av tüfeklerine ait dolu fişekler ile av tüfeği kartuşları ile 2 adet kurusıkı tabanca ve kurusıkı tabancalara ait çok miktarda kovan ele geçirildi.
M.A isimli şahıs, 4 yaşındaki torunu Z.A’ya kurusıkı tabancasını vererek havaya ateş ettirmesi nedeni ile “Çocuk Koruma Kanunu’na muhalefet ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından hakkında işlem yapılarak, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.