Dolar 32,5905
Euro 34,8185
Altın 2.497,83
BİST 9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bu ülkenin tek sahibi millettir…

Bafra ilçesinde Ak Parti Milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, “16 yıllık sürede değişen zihniyet neydi? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı hakim oldu. Türkiye bu süreçte görmediği hizmetleri gördü” dedi.

Bu ülkenin tek sahibi millettir…
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2018 19:05

“40 YIL TERÖR BELASI İLE UĞRAŞTIRDILAR”

Sağlık Bakanı Demircan, “Öncelikle Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim yapmış olduğumuz ibadetleri kabul buyursun.  Benden önce konuşan kardeşlerimiz meselenin ehemmiyetini ortaya koydular. Bende birkaç hususa değinip bağlayacağım. Bu coğrafyada yüz yıl önce bu coğrafyayı parçalayan ve bölenlerin torunları bu coğrafyada haritaları yeniden çizmek istiyorlar. Coğrafyanın karşı karşıya kaldığı tehlikeyi görün. Komşu ülkeler işgal ediliyor. İç savaşa sürükleniyor. Kan ve gözyaşından bir türlü kurtarılamıyorlar. Böyle bir ortamda Türkiye dimdik ayakta kalarak mazlumlara sahip çıkmak için üzerine düşeni yapıyor. Bunlar Türkiye daha güçlü olsa olmazdı. Ama Türkiye daha güçlü olmasın diye 40 yıl bizi bir terör belası ile uğraştırdılar. Binlerce can ve milyonlarca dolar para kaybettik. Bir Türkiye daha inşa ederdik. Buna mani oldular. Oda yetmedi Türkiye 16 yıllık süre içerisinde siyasi istikrarı yakaladı. Tabi ki zihniyet, uygulama ve sisteminiz önemlidir.

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

16 yıllık sürede değişen zihniyet neydi? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı hakim oldu.  Türkiye bu süreçte görmediği hizmetleri gördü. Ama ne yazık ki dış güçler durmadı. Millete hizmet eden kim varsa darbe zihniyeti ortaya çıktı. 60 darbesi, 71 muhtırası, 80 darbesi, 28 Şubat ve 27 Nisan bildirisi son olarak da 15 Temmuz darbe teşebbüsü her darbe Türkiye`nin daha çok kalkınmasına mani oldu. Bu ülkenin tek sahibi var oda millettir. Onlara bunu 15 Temmuz`da gösterdik. O darbeyi yapan şuan nerede Amerika`da.

“GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Şimdi de önümüzde yine sandık olacak. Sandıkta ne yapıyoruz Recep Tayyip Erdoğan`ı seçiyoruz. Ak Parti olarak kapı kapı gezerek sıkmadık el bırakmayacağız. Ve geleceğin Türkiye’sini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Aday tanıtım toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Ak Parti Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, Elif Çoşkun Bilgin, Caner Göktepe, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl Başkanı Hakan Karaduman, Ak Parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.