Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BÜYÜK KONGREYE SAMSUN ÇIKARMASI

AK Parti Samnsun İl Başkanı Ersan Aksu, 24 Mart Çarşamba günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu

BÜYÜK KONGREYE SAMSUN ÇIKARMASI
REKLAM ALANI
23 Mart 2021 20:06

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak olan kongreye Samsun adeta çıkarma yapacak.
İl Başkanı Ersan Aksu, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 manifestosunu açıklayarak dünyaya ve milletimize önemli mesajlar vereceği büyük kongremize Samsun’dan delegelerimizle ve hemşehrilerimizle birlikte katılacağız. Koronavirüs tedbirlerini en üst düzeyde alarak katılım sağlayacağız. Vatandaşlarımızdan da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istiyoruz. İnşallah hep birlikte bu süreci başarılı şekilde atlatacağımıza inanıyorun” dedi.

‘İCRAAT PARTİSİYİZ’
AK Parti’nin 2002 yılından bu yana pek çok alanda devasa yatırımları, projeleri hayata geçirerek milletin hizmetine sunduğunu vurgulayan Başkan Ersan Aksu, ‘Biz icraat partisiyiz. Şuana kadar başardığımız çalışmalar ortada ve milletimizin takdiri bunun en açık göstergesi. Hiçbir vakit şu projeyi tamamladık, bu işi yaptık deyip hizmette hız kesmedik. Tam aksine daha büyük projelerle, daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bizim derdimiz 19 yıldır olduğu gibi ülkemize ve milletimize büyük hizmetler sunmak. Bunun çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

‘HEYECANLIYIZ’
“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 manifestosunu açıklayacak” diyen Başkan Aksu, sözlerini şu ifadeleriyle sürdürdü; “İlçelerimizin yanı sıra kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi coşkuyla tamamladık. 24 Mart Çarşamba günü ise büyük kongremizi yapacağız. Heyecan içerisindeyiz. Sn. Cumhurbaşkanımızın yapacağı açıklamaları tüm Samsunlu hemşehrilerimizden dikkatlice takip etmelerini istiyoruz. Çünkü partimiz 19 yıldır olduğu gibi önümüzdeki süreçte de milletimize gece gündüz demeden çalışarak hizmet edecek. Bugüne kadar yerli ve milli olarak sanayide, bilim ve teknolojide, Mavi Vatan’da, haberleşme uyduları dahil olmak üzere pek çok alanda hizmet etme gayreti içerisinde olan bir partiyiz. Kongrede Sn. Cumhurbaşkanımızın yapacağı açıklamaları heyecanla bekliyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.