Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BÜYÜK ONUR!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz’a hizmet ve şeref belgesi verdi

BÜYÜK ONUR!
REKLAM ALANI
26 Haziran 2022 15:42

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 70. kuruluş yıldönümünde Samsun Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan hizmet ve şeref belgesi başarı plaketi aldı.

TOBB’DA 70’İNCİ YIL COŞKUSU
Ankara’da düzenlenen TOBB’un 70. kuruluş yıldönümünde Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu, oda/borsa başkanları ve TOBB delegeleri ile bir araya geldi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, “TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümünde camiamızla bir aradayız. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Proje fabrikası haline gelen, yerel kalkınmanın itici gücü olan 365 oda/borsa yönetimini, meclisleri ve tüm çalışanlarını kutluyorum. Kurucularımızı, geçmişten bugüne emeği geçenleri saygıyla, ahirete irtihal etmiş olanları rahmetle anıyoruz. 70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DELEGELİKTE 20 YIL
Etkinlikte hizmet şeref belgesi ve plaket töreninde, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a TOBB Genel Kurulu delegeliğinde yirminci yılını tamamlaması sebebiyle TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet ve Şeref Belgesi Başarı Plaketi takdim edildi. Başkan Yılmaz, plaket takdimi sonrası Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.