Dolar 32,5134
Euro 34,9154
Altın 2.441,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

“Çalışanlarınıza sahip çıkın!”

Tes-İş Samsun Başkanı’ndan işverene çağrı: “Çalışanlarınıza sahip çıkın!” Sendika Şube Başkanı Gökay Özdal, pandemi sürecinde çalışanların iş kaygısı ve motive sorunları yaşadıklarını belirterek işverenlere çağrıda bulundu

“Çalışanlarınıza sahip çıkın!”
REKLAM ALANI
1 Haziran 2021 11:30 | Son Güncellenme: 1 Haziran 2021 13:59

Türkiye Enerji ve Gaz İşçileri Sendikası(Tes-İş) Semsun Şube Başkanı Gökay Özdal, “Yaşadığımız pandemi sürecinde, toplumun her kesiminde olduğu gibi çalışanlarında yaşadığı zorluklar, ekonomik dar boğazlar ve bunun yanısıra iş kaygısı ve motive sorunlarını da beraberinde getirmiştir” dedi.

ŞOK, REDDETME, DEPRESYON

Sendika Başkanı Gökay Özdal, yaptığı basın açıklamasıyla işçilerin pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Özdal, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu: “İş hayatında yaşadığımız her değişim şok, reddetme, öfke , depresyon ve entegre olma şeklinde önümüze gelmektedir. Uzaktan çalışma, esnek çalışma, kısa çalışma, zorunlu ücretsiz izin uygulamaları ve kılıfına uydurulmuş işten çıkarmalar hem çalışma hayatını, hem verimliliği hem de istihdamı derinden etkilemektedir.

ENERJİ ALANINDA ZOR ŞARTLAR

TES-İŞ olarak biliyoruz ki enerjinin her alanında özellikle dağıtım hizmeti veren tüm üyelerimiz ve tüm çalışanlarımız kesintisiz enerji arzı ile hayatın devam etmesi adına büyük bir özveri göstermektedir. Her türlü zorlu koşullarda sergiledikleri özverinin günümüzde adeta ekmek gibi, su gibi, hava gibi olmazsa olmaz bir yaşam kaynağı haline gelmiş bir ihtiyacın koruyucusu aynı zamanda sadece pandemi’ nin değil, hayatın her anının gizli kahramanlarıdır.

‘İŞVERENLERE SESLENİYORUZ’

Bu anlamda işveren ve işveren vekillerine sesleniyoruz: Çalışanlarına İlham veren, İşbirliğine teşvik eden, onlara anlamlı bir iş yaptıklarını hissettiren, tüm sorunlara rağmen değerlere dayalı bir kimlik oluşturan ve böyle bir çalışma ortamı yaratan kurumlar her yönü ile daha verimli işlere imza atacaklardır.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.