Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’ten 55 Yenigün Gazetesine Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman Genç 55 Yenigün Gazetemize ziyarette bulundu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’ten 55 Yenigün Gazetesine Ziyaret
REKLAM ALANI
4 Kasım 2018 22:10

Yerel Seçimler öncesi 55 Yenigün Gazetemizi ziyarette bulunan Canik Belediye Başkanı Osman Genç Samsun ve ilçelerde yapacakları projelerden bahsederek “uç akıl” diyerek gençlerin üretici bireyler olmasını gerektiğine vurgu yaptı.

ÜRETEN ŞEHİR

Canik Belediye Başkanı Osman Genç “Samsun tarihi ve kültürü ile Türkiye’nin en güzel illerinden bir tanesi. Fakat biz bunu en iyi şekilde değerlendiremiyoruz. Yıllardır siyasetçiler “Samsun iki ovanın arasında” diyerek insanları oyaladı. Samsun iki ovanın arasında fakat biz bunu değerlendiremediğimiz sürece bir anlamı yok. Bunun için birçok projemiz var. Tamamen üretici bir şehir olacağız ve insanların gelir düzeyini yükselteceğiz. Gider düzeyini düşürmek için ise yapılması gereken çok basit bir şey var. Ürünlerin ulaşımını kamyonlar üzerinde değil de tren sisteminde vagonlar üzerinde sağlayacağız. Bu birçok konuda tasarruf yapmak demektir” dedi.

“UÇ AKIL KAZANDIRMALIYIZ”

Toplumun temeli aile, ailenin temeli ise kadındır. Sağlıklı bir toplum için eğitim, istihdam ve iş hayatı çerçevesinde ekonomik güçlendirme, karar alma mekanizmalarına katılım, kentsel hizmetlere erişim, hukuk ve sağlık alanlarında kadını içine alan bir şehir hedefliyoruz. Daha da önemlisi çocuklarımız. Çocuklar ülkemizin geleceğini oluşturacak kişilerdir. Sadece Samsun değil ülkemiz için şehrimizde, uç akıl yetiştireceğiz. Yani çocukların, gençlerin girişken ve zeki bireyler olması için her şeyi yapacağız” dedi.

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.