Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

CANİK BELEDİYESİ’NDE ‘ALKIŞLI’ TEŞEKKÜR!

Samsun’un Canik Belediyesi’nde sendika ile yapılan görüşmeler sonuçlandı ve en düşük işçi maaşı 8 bin 200 TL oldu

CANİK BELEDİYESİ’NDE  ‘ALKIŞLI’ TEŞEKKÜR!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2022 15:28

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol çerçevesinde en düşük işçi maaşının 8 bin 200 TL olduğunu belirtti.

HİZMET-İŞ SENDİKASI İLE ANLAŞMA
Canik Belediyesi, bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yaptı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye bünyesinde görev işçiler ile yemek programında bir araya geldi. Program çerçevesinde belediye işçilerine zam müjdesini açıklayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Belediyemizde çalışan her bir personelimizin ekonomik refahı bizler için çok önemli. Onlar Canik’imiz için daha gece gündüz demeden çalışıyorlar. Personelimiz her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Maaş zammı ile ilgili Hizmet-İş Sendikası ile gerçekleştirdiğimiz yoğun görüşmelere neticesinde belediyemizde en düşük işçi maaşı 8 bin 200 TL oldu. Tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olsun” dedi.

‘YOĞUN ŞEKİLDE MESAİ HARCADIK’
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya işçi haklarına verdiği önemden dolayı teşekkür eden Hak-İş Konfederasyonu Samsun İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “İşçilerimize verilecek zam konusunda yoğun bir şekilde mesai harcadık. İmzaladığımız ek protokolün hazırlanış süreci içerisinde bizlere yardımcı olan, işçi haklarına her zaman verdiği önem ve destek dolayı Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

PERSONELDEN ALKIŞLI TEŞEKKÜR
İbrahim Sandıkçı’nın zam müjdesi, belediye personeli tarafından alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Belediye personeli her zaman kendilerine verdiği desteklerden ve zam müjdesinden dolayı Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.