Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CANİK’TE COŞKU!

Samsun’da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı

CANİK’TE COŞKU!
REKLAM ALANI
12 Temmuz 2022 14:51

Samsun’da Canik Belediyesi tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Kurban Bayramı’nın 2’nci günü belediye hizmet binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

KÖKTAŞ: DÜNYADA YOKSULLUK HAKİM
Huzurlu ve güvenli geçirilen bayramların şehitler sayesinde olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Adaletsizliğin had safhada olduğu, gelir dağılımının tamamen bozulduğu, kan, gözyaşı ve yoksulluğun hâkim olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bizler ülkemizde huzurluyuz ve güven içerisindeyiz. Bayramlarımızı bayram tadında kutluyor, ibadetlerimizi yapabiliyoruz. Bunu en başta şehitlerimize borçluyuz. Vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralı olan gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

BAŞKAN SANDIKÇI’DAN BİRLİK VURGUSU
Bayramların birlik ve beraberliğin en önemli sembolü olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te hep birlikte güzel günler yaşıyoruz. Bu güzel günlerin birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını Yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İlçemizde ve çevremizde üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Nice bayramlarda birlikte olmak temennisiyle” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı bayramlaşma programının ardından çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.