Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

CANİK’TE HEYECAN

Samsun’un Canik Belediyesi, öğrencilere yönelik yurt genelinde yarıyıl tatiline özel hediye çekilişi düzenliyor

CANİK’TE HEYECAN
REKLAM ALANI
18 Ocak 2023 20:01 | Son Güncellenme: 18 Ocak 2023 20:02

Canik Belediyesi, büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen çekiliş programlarına bir yenisini daha ekledi. Canik Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatili için düzenleyeceği çekiliş programıyla yurt genelindeki öğrencilere çeşitli hediyeler verecek.

CANİK'TE HEYECAN

Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yarıyıl tatiline özel düzenlenecek çekiliş programıyla birçok farklı hediye sahiplerini bulacak.

‘SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK İSTEDİK’
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi olarak öğrencilerimiz için geleneksel hale getirdiğimiz ve kendilerine hediyeler verdiğimiz çekiliş programlarımıza bir yenisini daha ekledik. İlköğretim Haftası’nda, birinci ara tatil döneminde düzenlediğimiz çekilişlerle, hazırladığımız hediyelerimizi öğrencilerimizle buluşturduk. Yurt genelinde düzenlediğimiz çekiliş programımızla öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olmak istedik. Yarıyıl tatili için düzenlediğimiz çekiliş programıyla çocuklarımıza karne hediyelerini vereceğiz” dedi.

ÖĞRENCİLERE HEDİYELER
Canik Belediyesi tarafından yarıyıl tatili dolayısıyla yurt genelinde düzenlenen çekilişte bir adet bisiklet, dokuz adet zekâ oyunu seti ve on üç adet kırtasiye seti hediye edilecek. Başvuruların Canik Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapıldığı çekilişin son katılım tarihi 23 Ocak 2023 olarak belirlendi.

Sibel TOPAL

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.