Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Canik’te Ramazan temizliği

Canik’teki camiler ile sokak ve caddeler, okul bahçeleri ve parklar yapılan temizlik çalışmalarıyla Ramazan ayına hazırlandı.

Canik’te Ramazan temizliği
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2019 15:29

Canik Belediyesi, halkın Ramazan ayını temiz ve ferah ortamda geçirmeleri amacıyla cami, sokak, okul bahçeleri ve parklarda geniş çaplı temizlik çalışması yaptı.

İslam âlemi için rahmet, bereket ve beraberlik ayı olan, oruç ibadetinin yerine getirildiği 11 ayın sultanı Ramazan ayında, vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirdikleri camilerde Canik Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapıldı. Belediye ayrıca cadde ve sokaklar ile okul bahçeleri ve parkları da baştan aşağı yıkadı

SOKAK VE CAMİLER TEMİZLENDİ
İlk olarak özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda süpürme ve yıkama araçlarıyla temizlik çalışması yapan ekipler, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için ilçe genelindeki camilerde iç ve dış mekân temizliği yaptı. Temizliğin önemine işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İbadethanelerimizi tertemiz yaparak Ramazan ayına hazırladık. Bunun yanında cadde ve sokaklarımızı da baştan aşağı yıkayarak vatandaşlarımızın Ramazan ayına temiz bir ortamda girmesini amaçladık” dedi.

RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ
Ramazan ayının huzur ortamında geçmesi için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, “Ramazan ayı günahlarımızdan arınma ayıdır ama biz de fiziki olarak ibadethanelerimizi ve sokaklarımızı temizleyerek, halkımızın huzurlu bir şekilde Ramazan ayını yaşamasını arzuluyoruz. Canikli ve Samsunlu hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın İslam alemi ve insanlık için hayırlar getirmesi temenni ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.