Dolar 32,4942
Euro 34,5714
Altın 2.480,80
BİST 9.552,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Canları TATLI çekince!

Samsun’da pastaneden canı çekince tatlı çaldığını söyleyen zanlının foyasını güvenlik kamerası ortaya çıkardı

Canları TATLI çekince!
REKLAM ALANI
11 Şubat 2021 18:09

Samsun’da bir pastaneden gece yarısı arkadaşı ile birlikte para ve cep telefonu çalan ancak ‘baklava yemek için pastaneye girdiğini ve yedikten sonra gittiğini’ ileri süren zanlının foyasını güvenlik kamerası ortaya çıkardı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı.

BİRİ 17, DİĞERİ 18 YAŞINDA
Samsun’da 2 hırsız, 5 gün önce gece yarısı İlkadım İlçesi Kazımkarabekir Mahallesi’nde bulunan bir pastaneye gidip yazarkasadan para ve cep telefonunu çaldı. Hırsızlardan biri giderken baklava yemeyi de ihmal etmedi. Hırsızlık olayının fark edilmesi üzerine olay polise haber verildi. Gazi Polis Merkezi ekipleri olayla ilgili 18 yaşındaki B.K. ile 17 yaşındaki E.Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edinilen E.Ç. dün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR
Polisteki sorgusu tamamlanan B.K. ise Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. B.K. olay gecesi alkollü olduğunu, canı çektiği için pastaneye gidip baklava yedikten sonra başka bir şey çalmadan ayrıldığını savundu. Ancak pastanenin güvenlik kamerası kayıtlarında B.K. ile E.Ç.’nin yazarkasadan para ve cep telefonunu çaldıkları ortaya çıktı.
Güvenlik kamerası kayıtları B.K.’nin baklava yedikten sonra gittikleri iddiasını çürüttü. B.K.’nin hırsızlık yaptıktan sonra da vitrin dolaptan baklava alıp yemesi ise kameraya yansıdı.

Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen B.K. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.