Dolar 32,5224
Euro 34,9382
Altın 2.439,31
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

ÇARPTI VE KAÇTI!

Kastamonu’nun Tosya İlçesi’nde meydana gelen trafik Kazasında, bir otomobile çarparak sulama kanalına uçuran otomobin sürücüsü olay yerinden kaçtı, kazada 2 kişi yaralandı

ÇARPTI  VE KAÇTI!
REKLAM ALANI
8 Mayıs 2022 14:33

Tosya D-100 kara yolu Eco mevkiinde Samsun istikametinden İstanbul istikametine seyir halinde olan 34 ZE 4420 Plakalı otomobile iddialara göre aynı istikamete seyir halinde olan ve plakası tesbit edilemeyen bir başka araç çarparak kaza yerini terk etti.

SULAMA KANALINA DÜŞTÜ
Meydana gelen Trafik Kazasında çarpmanın etkisi ile yoldan çıkarak sulama kanalına düşen 34 ZE 4420 plakalı araç içinde bulunan B.A (33) ve Ö.Y.K (22) isimli şahıslar yaralandı. Çarpmanın etkisi ile araçtan yola savrulan Ö.Y.K isimli yaralı olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı ve ilk müdahahelesi yapılan yaralı şahıs Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Tosya D100 karayolunda meydana gelen Trafik Kazası sonrası Bölge Trafik ekipleri inceleme başlattı.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.