Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

ÇATIDA CAN PAZARI!

Samsun’da 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan kadını polis son anda kolundan çekerek kurtardı.

ÇATIDA CAN PAZARI!
REKLAM ALANI
30 Haziran 2022 16:29

Olay, İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde meydan geldi. 30’lu yaşlarda bir kadın İstiklal Caddesi üzerindeki 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Ayakkabılarını çatıdan aşağıya fırlatan kadın, ayaklarını sarkıtarak bir süre çatıda oturdu.


Olay için görevlendirilen müzakereci polis de çatıya çıkarak kadını ikna etmeye çalıştı. Tam bu sırada kadının hareketlendiğini fark eden polis hamle yaparak kadını kolundan tuttu. Polisin yaptığı hamle son anda kadının hayatını kurtardı.


Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay esnasında çevrede toplanan meraklı kalabalıkta kadının götürülmesiyle dağıldı.


Olayı gören vatandaşlardan Emin Özdemir, “Yukarıdan bağırdı çağırdı. Haber almasıyla birlikte polis binanın önüne geldi. Kadını ikna etmeye çalıştılar. Bir türlü ikna olmadı. Ayakkabısını aşağıya attı. Çok az bir mesafe kalmıştı. Düştü düşecekti. Yukarı çıkan polis kolundan tuttuğu gibi geri çekti. Polis, kadının hayatını kurtardı” dedi.
İntihar girişimiyle ilgili inceleme başlatıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.